STORT UDSALG! SPAR OP TIL 70%

Launch af smykkekollektion fra BYIC Design

Endelig er vores smykkekollektion kommet ud! Og vi er meget glade og tilfredse. Ringene er enkle, stilrene statement ringe, som alle er justerbare. Vi har designet en linje, der ser eksklusiv ud, og som samtidig er til fornuftige priser. Alle vores ringe er lavet af 925 sterling sølv. 

Sammensæt på kryds og tværs

Vores smykkekollektion er lavet således, at alle ringene kan mixes på kryds og tværs. Vi elsker det fede look, det giver at sammensætte flere ringe og lege med sammensætningen. 

På billedet har vi sammensat et råt look med nogle af vores største statement ringe. Dette look viser virkelig, at man er modig og tør udfordre sin stil med store statement ringe. Fra venstre har vi: Inside Out, Surface, Involved, Sisterhood og She Who Dares.

De store statement ringe kan med fordel sammensættes med mindre statement ringe for at give et mere delikat og elegant look. På billedet har vi for eksempel sammensat vores Cliche Ring med vores Intimacy Ring. Dette er et super fint sammensæt, da vores Cliche Ring har en fin større plade, og vores Intimacy Ring har et mere enkelt udtryk med en fin knudedetalje foran. 

Hvilke og hvor mange ringe man sammensætter er helt op til en selv, og kun fantasien sætter grænser. Formålet med dem, er i hvert fald, at man uden problemer kan sammensætte alle ringe og altid skabe et fedt look. Slip dine tøjler fri og sammensæt lige nøjagtig det look DU ønsker. Alt er tilladt!

Style dit look med ringe

Accessories, puha.. Hvad skal man lige vælge? En accessorie du aldrig går galt i byen med er ringe. Man kan style sit look med ringe og på den måde gøre ens outfit helt unikt! Sammensæt flere ringe på begge hænder for et råt og vildt udtryk eller vælg 1-2 ringe for et mere elegant look. Vores fede ringe er perfekte til alle lejligheder, da de både kan bæres alene eller flere sammensat. 

Personlige favoritter

Jeg er helt vild med vores Sisterhood Ring, som virkelig skaber fylde på fingeren. Jeg synes den passer godt til alle vores ringe og specielt til de mindre ringe, da Sisterhood er en iøjenfaldende ring. Ringen er rå og skaber et fedt udtryk til alle outfits, hvis du spørger mig. Den er modig, rå og prangende - helt fantastisk til at skabe dybde til ens look. 

Derudover kan jeg ikke få armene ned over vores Crossroads Ring, som i øvrigt ser super lækker ud sammen med Sistershood ringen. Crossroads ringen har den fineste symbolik om, at to enheder møder hinanden og derefter går i hver sin retning. Crossroads ringen er en mindre statement ring, som samtidig udstråler meget. 

 

En anden af mine absolut favoritringe er vores Girlboss Ring, som ud fra navnet siger en helt masse om ringen. Det er en stor statement ring, som udtrykker en masse mod og en masse karakter. Ringen kan styles både med mindre og større statement ringe, og sammen med Crossroads ringen kommer den flot til udtryk.

SLÅ DIG LØS I VORES SMYKKEUNIVERS OG SAMMENSÆT DIT FAVORIT SMYKKELOOK. 

 

Festkjole: Sådan finder du den perfekte

Mange piger kender det – invitationen til festen lander i indbakken og du står og mangler en festkjole. Find de rette festkjoler og slip for den evige tøjkrise!

Hvilket arrangement skal kjolen bruges til?

Der er forskel på om det er en barnedåb, fødselsdag eller en tur i byen du er inviteret til og dermed også forskel på, hvilken festkjole du skal gå efter. Derfor skal man først og fremmest overveje hvilket arrangement man skal til.

Find den rette kjole til din kropsfacon

Det kan være rigtig svært at finde en kjole, der bare passer perfekt til ens kropsform. Vi vil nu prøve at lave en kjoleguide, som du kan følge, når du skal vælge din næste kjole.

Æbleform: Du har store bryster, brede skuldre og tendens til lidt mave. Derudover har du en lille numse og tynde ben.

Hvis du har æbleform kan det være en fordel at finde en kjole, der giver balance til din krop. Dette kunne være i form af et struttende skørte og en tætsiddende overdel. Derudover kan det være en fordel at vælge en kjole med empiresnit, da dette fremhæver barmen.

Et eksempel på en kjole til dig er vores Citta Kjole, som har en tætsiddende overdel og et løsere skørte. 

Pæreform: Du har store lår, brede hofter og en bred numse. Derudover er du smal på overkroppen.

Som pæreformet skal man gå efter en kjole, der sidder til for oven, for at fremhæve ens flotte smalle former. Derudover kan det være en fordel at finde en kjole med et løst skørte, som falder let over de områder, man ønsker at skjule. Dette fremhæver fyldig numse, som helt sikkert kun er en fordel. Derudover kan det være en god ide at trække opmærksomheden opad til sin slanke del. Dette kan gøres ved et lav udskæring ved brysterne eller ved at have noget iøjenfaldende på den øverste del af kjolen. Dette kunne være palietter, sten eller lignende. 

En kjole som vil passe til dig er vores Henna Dot kjole, som vi har i flere forskellige farver. Denne sidder til foroven og falder flot over hofterne og nedover numsen. Derudover har den fine flæsedetaljer, som leder opmærksomheden op til overkroppen. 

Omvendt pæreform: Du har brede skuldre, små bryster, ingen talje, smalle hofter og smalle ben.

Har du en omvendt pæreform, er det vigtigt at fremhæve de kvindelige former som bryster og talje. Dette kan du med fordel gøre ved brug af udskæring ved brystet, enten v-udskæring eller empiresnit. Ved taljen er det vigtigt, at du vælger en kjole, der sidder til ved taljen enten ved brug af elastik eller bindebånd. Dette kan skabe en fin indsnøring ved taljen.  

Har du omvendt pæreform, vil en kjole som vores Aya kjole være flot på dig. Den har netop bindebånd i taljen og en fin v-udskæring, som begge fremhæver dine kvindelig former.

Firkantform/lige op og ned: Du er høj og slank, uden talje og ikke for mange former.

Hvis du har denne kropsform, er det vigtigt at fremhæve din supermodelform og gerne skabe en talje. Derfor kan du med fordel bruge en kjole med bindebånd i taljen for at skabe figur. Det kan være en rigtig god ide at vælge en kjole med udskæringer (rygudskæring, v-udskæring, høj slids), da dette får din krop til at se mere kurvet ud. Enkle kjoler i let stof passer perfekt til din krop.

Vores Nolly kjole vil helt sikkert fremhæve din supermodelform. Kjolen sidder til i livet og har en flot v-udskæring. Derudover har den en lille slids i skørtet, som også er med til at fremhæve din form. 

Timeglasform: Du har en smal talje, samt store bryster og stor bagdel. 

Hvis du har timeglasfacon passer en tætsiddende kjole helt perfekt til dig. Denne komplimenterer din figur på bedst mulige måde og fremhæver dine kvindelig former. Hvis man ikke er til tætsiddende kjoler, skal man vælge en kjole med bindebånd i taljen eller selv tilføje et bælte, for at fremhæve den smukke talje en med timeglasform har.

Vores Carrie kjole vil helt sikkert fremhæve din smukke form. Kjolen sidder stramt og fremhæver timeglasformen. Hvis man ikke er til de tætsiddende kjole vil vores slå-om kjoler helt sikkert være et perfekt valg, da de har bindebånd i taljen. 

Vælg en farve der passer godt til dig

Farver er et stort mysterium. Hvilken farve skal man vælge? Hvilken farve passer bedst til mig? Hvilke farve passer til min hårfarve? 

En generel regel er at alle kan bruge alle slags farve, det handler blot om at vælge den rigtige nuance af den farve, man ønsker at bære. Dette kommer nemlig an på, hvilken farve ens hud, hår og øjne har. 

Lys hud, lyst hår og lyse øjne: Vælg altid kolde farver, gerne med en undertone af blå. Vælg ikke prangende farver, men mere dæmpede og delikate farver.

Mørkt hår og mørke øjne: Hvis du falder i denne kategori, kan du med fordel bære stærke farver. De kan både være lyse og mørke, men vælg altid en stærk nuance.

Klare og modsættende farver (f.eks. mørkt hår, meget blå øjne): På grund af de klare farver kan du med fordel vælge endnu flere klare farve, som i den førnævnte; stærke og prangende farver.

Neutrale farver: Du har afdæmpede og bløde nuancer i hår, hud og øjne, og det klæder dig dermed bedst i afdæmpede farver, som er lidt grumsede og ikke iøjenfaldende. 

Varme nuancer (også rødhårede): Du har varm glød, og efterårsfarver er helt perfekte til dig. I denne kategori skal man afstemme tøjets farvenuance i forhold til ens hår og øjne. Som rødhåret vil klare farver give en god kontrast til det røde hår og ofte lyse hud. 

Kolde nuancer: Du har en kølig og grålig hudtone og derfor gør blå og grønne farver sig godt på dig. Dog vil lilla og lyserøde farver også se godt ud på dig og din hudtone.

Brug accessories til at understrege din stil

En rigtig god måde, hvorpå man kan udtrykke sig selv og sin egen stil, er ved brug af accessories. Accessories er en kunst, og der er ingen regler for hvad man må, og hvad man ikke må.

Det der er vigtigt, når man vælger accessories til sit outfit, er, at det passer i stilen til det tøj, man har på. Bærer man for eksempel en flot kjole til et finere arrangement, kan man med fordel pynte sig selv med guld eller sølvsmykker og alt efter ens stil, kan man sagtens bære smykker med sten. Er man derimod til en mere afslappet og street stil, kan man pynte sit outfit med for eksempel en lækker strikhue.

Et accessorie man altid kan bruge til at pynte sig selv med er ringe. Ringe giver et super fedt udtryk til ens look og kan styles på mange måder. Vores nye smykkekollektion med 15 ringe er perfekte små accessories. Ringene kan styles alene og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. De er statement ringe, som alle passer flot til hinanden - så slå dig løs og sammensæt dit næste smykkelook med vores statement ringe.

Når du bruger accessories, er det kun fantasien, der sætter grænser. Med accessories kan man udtrykke lige præcis den man er - så hold dig ikke tilbage!  

På billedet ser du ringene fra venstre: Inside Out, Surface, Involved, Sisterhood og She Who Dares.

Josefines nytårsfavoritter

Find det perfekte outfit til nytår

Mangler du den perfekte nytårskjole? Med under en måned til nytårsaften, er mange på udkig efter den helt rigtige kjole til årets fest. Nytårsaften er for mange den perfekte lejlighed til virkelig at finde sine festlige glimmer- og blondekjoler frem fra garderoben. Men nytårskjolen findes i alle afskygninger lige fra den sorte, glitrende og pailletten til den lange eller korte af slagsen. Se hele vores udvalg af nytårskjoler.

Har du ledt forgæves i din garderobe efter nytårskjolen? Så giver Josefine i dette indlæg fem gode bud på outfittet til årets sidste dag.

Denne fine kjole er meget simpel, men alligevel har den en rigtig flot udskæring. Jeg kunne sagtens se mig selv i denne kjole både dag og nat. Kjolen findes her: Cofa Kjole - Sort.

Denne kjole er både elegant og sød, hvilket gør, at den klart er en favorit hos mig. Jeg elsker taljen i kjolen og deltaljerne på ærmerne. Kjolen findes her: Grace Kjole - Grøn.

 

Normalt går jeg ikke så meget i lange kjoler, da det er svært at finde en begivenhed, hvor en lang kjole passer ind. Men denne fine røde kjole, ville være perfekt til nytårsaften og juledagene. Kjolen findes her: Gia Kjole - Ruby Wine.

 

Jeg har denne kimono top, som jeg allerede har brugt flere gange i festlige sammenhænge - hvor man ikke ønsker at have kjole på. Toppen findes her: Henna Kimono Top - Navy.

Til dagligt blogger jeg på josefinebak.com hvor du kan læse mere fra mig <3

De bedste hilsner
Josefine Bak

Astrids gaveguide til jul

Den ultimative gaveguide til kvinder og piger

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er for mange den sødeste tid på året! December byder på hyggelige tider med venner og familie, skønne traditioner og dejlige stunder - men selvfølgelig også julegaveindkøb.

Mangler du ideer til din ønskeseddel eller gaven til hende, der har alt? Så er du landet det helt rigtige sted, vi har nemlig lavet den vildeste gaveguide til kvinder og piger. Vi har samlet vores bedste bud på gaver i julen, du kan give til dem du holder af.
Uanset om du er på jagt efter en gave i den høje eller lave prisklasse kan du finde masser af inspiration her på siden, så din gave-shopping bliver nemmere end nogensinde før.

Her er 10 gaver, der vil falde i god jord hos enhver pige eller kvinde: 

Maya Taske - Medium
  1. Den sikre vinder
Maya Tasken i størrelse medium, er vores uden tvivl bedst solgte taske. Tasken er enkel, stilren og smuk med mange flotte detaljer. Derudover er kæden justerbar, så den kan bruges både som skuldertaske og crossbody. Den kan bruges både til hverdag og en af julens mange festlige begivenheder.

 
  1. Den budgetvenlige
Rækker gavebudgettet ikke til ægte guld og sølv, findes der alligevel fine smykker. Disse øreringe er utrolig moderne og er perfekte til kvinden der har alt.

Benta Øreringe - Blå/Pink 99,95 kroner.

  1. Den gode hat, der passer
Det bliver koldere og koldere! Og en fin og feminin hue er perfekt at have med sig på farten til at holde varmen. Vi har her udvalgt en sød lyserød farve, men den fås også i andre farver mere neutrale farver.

  1. Den varme (Selv i de koldeste måneder)
Sæsonens flotteste Faux Fur jakke! Se luksuriøs ud med vores uægte lange pelsjakke, som er fremstillet af imiteret pels.  Vi går nogle kolde måneder i møde, men heldigvis er jakken virkelig varm og blød. 

  1. Den festlige kjole
Kjolen er det perfekte bud på en festlig slå-om-kjole, som er perfekt til de mange festlige begivenheder i julen. Kjolen har flatterende detaljer med en smuk pasform.

  1. Den sporty og behagelige
Sporty look med striber langs ærmet, som kan kombineres med matchende bukser, som er meget populært i øjeblikket. Trøjen er virkelig behageligt at bruge og kan bruges som hjemmesæt, men også som et sporty sæt til hverdag.

  1. Den smarte nederdel
Smuk og tidsløs nederdel, som kan bruges til mange forskellige begivenheder. Et must-have i enhver pige eller kvindes garderobe.

 
  1. Den perfekte til nytårsaften
Vi har fundet den perfekte kjole til nytår, som selvfølgelig også skulle med på listen. Enkel tætsiddende kjole, med mange flotte detaljer og glimmereffekt.

  1. Den bedst solgte top
Vores bedst solgte top – med god grund! Toppen har en dyb udskæring, samt binde bånd i siden, som skaber det populære “slå om” look. Et look vi er helt vilde med!

  1. Den behagelige
Behagelige vidde bukser med lækre detaljer og en perfekt pasform, grundet det lette materiale. Vidde bukser er en trend som er behagelig og som kan bruges i mange sammenhænge.

Vi håber det kan hjælpe med at gøre gave-shoppingen nemmere for dig!

De bedste hilsner
Astrid fra BYIC

Nyt brand på shoppen: Sisters Point!

Vi har glædet os til at fortælle jer om vores nyeste brand på shoppen nemlig; Sisters Point. Sisters Point har et spændende udvalg af tøj og accessories til piger og kvinder, som vi synes passer SÅ godt ind i vores sortiment hos BYIC. De rammer virkelig nogle fede trends med styles som både kan bruges til hverdag og fest! Prisen er samtidig god på deres produkter, hvor du altså kan få tøj af en høj kvalitet til lave priser.

Sisters Point har formået i mange år, at omsætte trends fra catwalken til opsigtvækkende modetøj til piger og kvinder i hele 20 forskellige lande. Derudover forstår de vigtigheden i denne branche i, at levere de nyeste trends lige så hurtigt som de ændrer sig - sæson efter sæson passende til årstiden.

Sisters point hos BYIC

Personligt er jeg selv rigtig vild med de populære Gings trøjer og matchende bukser i de mange farver, som jeg oftest styler som et sæt. Sættet er super sporty, blødt og har en lækker pasform. Generelt har vi lige nu en hel masse med striber fra Sisters Point, som jeg synes er så lækkert!

Nedenfor kan i se et lille udpluk af styles fra Sisters Point, hvor vores model er hoppet i nogle forskellige nyheder fra brandet.
Vi tilbyder selvfølgelig også gratis fragt og fuld returret på alle produkterne fra Sisters Point! Har du nogle spørgsmål? Så sidder vi klar pr. mail og telefon til at besvare dine spørgsmål :-) Du kan også se hele vores udvalg af Sisters Point ved at trykke her.

De bedste hilsner Astrid fra BYIC

Sisters Point

 

 

PHOTOSHOOT

PHOTOSHOOT
I tirsdags var vi på photoshoot med vores dygtige fotograf Jesper og hans hold. Jesper er super skarp og tager de fleste af de billeder, som er til at finde her på shoppen. Vi kunne selvfølgelig ikke få taget de fine billeder uden vores kære model, som er bloggeren Josefine Bak. Josefine og BYIC har haft et samarbejde i over et år, og det er dermed et samarbejde som vi rigtig stolte over. Josefine er ikke kun dygtig bag tasterne, hun er nemlig også super skarp foran kameraet! Vi kunne ikke ønske os en bedre person til at repræsentere vores tøj! Denne gang tog vi ud i gaderne for at skyde billederne, frem for i studie. Dette var super hyggeligt, og billederne taler vist for sig selv. Det var alt i alt, en skøn dag. Når man arbejder med så kompetente og søde mennesker, er det altså en fornøjelse at arbejde!

På besøg hos BESTSELLER

På besøg hos BESTSELLER

I sidste uge tog Martin og jeg til Aarhus, da vi havde et par møder på programmet. Vi var nemlig inviteret til kollektions fremvisning hos YAS, samt et forhandler møde med Noisy May. BESTSELLER’s hovedekontor er placeret ved havnen i Aarhus i det smukkeste arkitektur og har den bedst tænkelige beliggenhed! I receptionen blev vi mødt af vores søde sælger fra YAS, som skulle vise os de nyeste kollektioner. Vi så de fineste nye varer, og vi fik efterfølgende lov til at købe ind til shoppen. Den nye kollektionen byder på de fineste blonder og broderier, som jeg glæder mig til at vise jer! Da vi var færdige med at handle ind hos YAS, spiste vi frokost med Anne fra Noisy may. Noisy May er et nyt brand som vi snart skal forhandle hos BYIC! Her fik vi ligeledes en aftale i hus, og vi fik til og med lov til at handle ind af deres kollektioner. Vi er så spændte på at vise jer alle de nye varer, som inde længe er til at finde hos os! <3

Pels med god samvittighed

Pels med god samvittighed

Er du også vild med pelstrenden, men knap så vild med tanken om ægte pels? Så har vi den helt rigtige jakke til dig! Vi har fået lavet de flotteste uægte pelsjakker som kan holde dig varm hele vinteren..

Faux Fur Jakker

Faux Fur Jakker - Klæd dig på med god samvittighed

Vores uægte pelsjakker går også under det internationale udtryk: 'Faux Fur' som er et kendt udtryk om en jakke der er lavet af falsk pels - hvilket alle vores hos BYIC er. Modsat ægte pelsjakker, kan du her finde betydeligt billigere jakker, som fortsat er i en høj kvalitet der kan holde dig varm i løbet af vinteren og samtidig er rigtig flotte. Med en faux fur jakke kan du klæde dig på med god samvittighed velvidende, at ingen dyr har lidt for fremstillingen af din jakke.

Vi har altså et stort udvalg af lækre kvalitetsjakker til lave priser. Der er mange forskellige modeller og farver, så der er noget for enhver smag! Derudover forsøger vi hele tiden, at udvide vores sortiment med de nyeste trends indenfor uægte pelsjakker. Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser på gode alternativer til ægte pelsjakker.

Se hele udvalget af vores Faux Fur Jakker på siden - jeg håber der er noget du kan lide!

De bedste hilsner
Astrid fra BYIC

 

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week

I starten af februar tog Martin og jeg til København i forbindelse med modeugen. Vi havde fire dage i København, som bød på spændende møder og events, som vi var inviterede til. Vi var blandt andet inviteret ind i det eksklusive BESTSELLER hus, som ligger i hjertet af københavn. Bestseller er enormt gode til at holde events, og man bliver altid mødt af et smil. Vi skulle faktisk bare til et enkelt møde hos YAS den dag, hvor vi skulle se de nye kollektioner og handle ind. Dog endte vi med at tilbringe seks timer hos dem, da vi faldt i snak med nye sælgere fra nogle af de andre lækre bestseller brands. I får selvfølgelig mere information inde længe 😉 Vi havde en helt fantastisk dag, og er meget glade og stolte af at kunne tilbyde de kendte bestseller brands til vores kunder.

Vi kan slet ikke vente med at vise jer de nye kollektioner samt brands!


Photoshoot med Josefine Bak

Photoshoot med Josefine Bak

I søndags var vi på shoot med Josefine bak, for at skyde nye billeder af vores Faux Fur Jakker til shoppen. Josefine er blogger og youtuber, og vi er så heldige, at hun vil arbejde sammen med os. Josefine har et fantastisk udsende, og ved præcis hvordan hvad hun skal gøre foran et kamera. Ikke nok med det, så er Josefine så rar og nem at arbejde sammen med, så man kan ikke andet end at holde af hende! hvis i ikke allerede følger med på Josefines blog, så vi jeg kraftigt anbefale jer det. Josefines blog indeholder alt, lige fra de nyeste trends til personlige indlæg, som bringer hendes læsere tættere på hende. Hun møder nemlig sine læsere i øjenhøjde, hvilke jeg personligt er vild med!

Her ser i nogle af de gode billeder vores fotograf fik taget af Josefine.

Velkommen til!

Hej med dig, og tak fordi du tager dig tid til at læse med!
Vores nye blog funktion, skal skabe en relation mellem os og vores dejlige kunder. Vi vil dele historier fra vores hverdag som unge iværksættere, samt give jer de nyeste opdates hvad angår nyheder på shoppen! Bag BYIC er Martin og jeg selv, Astrid. Vi er to arbejdsomme unge mennesker, som slet ikke kan lade være med det som vi gør – nemlig at sætte ting i værk!

Jeg  bestræber mig til dagligt, efter at levere den bedst mulige kundeservice, så det er mig du møder når du ringer eller skriver ind til os! Jeg elsker at kommunikere med vores kunder, og sikrer mig, at du ender op det som du var på udkig efter. Søger du en bestemt trend eller et produkt, så giv endelig lyd fra dig! Det er nemlig også mig, som står for indkøb af spændende nye varer.  Jeg startede BYIC op mellem jul og nytår i 2014, hvor det efterfølgende har taget fart! I foråret 2015 kom Martin på banen, hvilke var en stor milepæl.

Martin har altid haft en iværksætter gemt i maven, og har drevet virksomheder og webshops siden han var 15 år gammel. Martins intresseområder ligger på markedsføring via de sociale medier, hvor han blandt andet er skarp til annonceringer mm. Derudover er det også Martin som står for den daglige drift af online delen på webshoppen. Han er dermed meget teknisk anlagt, og dermed en bærende del af BYIC.

 De bedste hilsner