KÆMPE FORÅRSUDSALG! SPAR OP TIL 70%.

SPOTLIGHT: Vero Moda

SPOTLIGHT: Vero Moda

Denne gang kaster vi spotlight på brandet Vero Moda. Vero Moda er et moderigtigt brand, der leverer lækre styles til tidens trends. Brandet har rigtig meget at byde på, og vi vil her kigge nærmere på historien bag Vero Moda og deres visioner.

Historien bag

Vero Moda er et af Bestseller-familiens første brands. Vero Moda blev udviklet af Troels Holch Povlsen. Brandet startede i 1989 og havde til mål at tilbyde lækre styles til overkommelige priser. De ville fokusere på den moderigtige kvinde og er også i dag et af Europas største modebrands til unge kvinder. I dag er Vero Moda repræsenteret i 45 lande, og over 1000 butikker sælger tøj fra brandet Vero Moda.

Vero Modas visioner

Vero Moda stræber altid efter at have mange styles i forskellige stilarter, som alle følger tidens trends. De vil appellere til den modebevidste kvinde, der ønsker tøj til overkommelige priser. Selvom Vero Moda er prisvenlige, går de aldrig på kompromis med kvaliteten. De sørger altid for at tilbyde den rigtige kvalitet, som gør det muligt for den modebevidste kvinde at lege og udfordre sit look med nye og trendy styles.

Vero Moda sørger altid for at udgive kollektioner, der følger tidens trends, og som altid har masser at byde på, så enhver kvinde kan finde noget, der falder i netop hendes smag.

Vero modas kollektioner tilbyder altid tidens must-haves kombineret med udødelige klassikere, som er essentielle i den kvindelige garderobe.

Vero Moda tilbyder både tøj til fest og til hverdag og leverer dermed den komplette garderobe til den moderne kvinde. De tilbyder dermed både kjoler, bukser, toppe osv. Deres designs er nutidige kombineret med et råt samt feminint look.

Den gode kvalitet og de gode priser danner grund for et succesfuldt brand, som vi er helt vilde med, og som vi er stolte af at tilbyde vores kunder.

BYIC’s favoritter fra Vero Moda

Som nævnt er vi HELT vilde med Vero Moda og deres mange styles. Vi har udvalgt vores seks favoritter, hvilket var utrolig svært. Vi har udvalgt dem ud fra popularitet og personlig vurdering. Disse 6 styles lever alle op til Vero Modas vision om kvalitetsrigt tøj til fornuftige priser. Der er både udødelige klassikere og sæsonpræget styles. Se hele vores udvalg af Vero Moda styles HER.

SPOTLIGHT: Y.A.S

SPOTLIGHT: Y.A.S

Vi kaster spotlight på Y.A.S! De fleste af jer forbinder nok Y.A.S med blonder og masser af detaljer. Læs med her og lær brandet bedre at kende.

Historien bag

Y.A.S er en del af Bestseller brandet, som blev stiftet i 1975. Y.A.S selv blev grundlagt i 2009 og har siden da kun udvidet virksomheden samt udviklet og arbejdet på deres visioner. I dag er Y.A.S et moderigtigt brand, der år efter år lancerer nye kollektioner med henblik på tidens trends.

Visioner hos Y.A.S

Y.A.S har en klar vision om at dække enhver kvindes behov for moderigtigt tøj. De har visioner om altid at kunne tilbyde tøj til enhver anledning, da de forsøger at levere den komplette garderobe. De ønsker at enhver kvinde kan udtrykke sig selv og sin personlighed gennem deres tøj, derfor giver de ofte de moderigtige klassikere et lækkert twist, så tøjet matcher kvindes udstråling.

Y.A.S fokuserer altid på at deres designs er nutidige og følger tidens trends. De kombinerer gerne det rå med det feminine, så alle kvinder kan føle sig tilpas og hjemme i deres designs.

Alt i alt er deres visioner at give den moderigtige kvinde en komplet garderobe, hvor udstråling, individualitet og personlighed står højst på listen.

Sæsonlanceringer

Med udgangspunkt i Y.A.S’s visioner om moderigtige designs lancerer de hver sæson kollektioner, som er tilpasset tidens trends. De sørger for altid at have noget til enhver smag og til enhver anledning. Derudover fokuserer de altid på at levere tøj i god kvalitet og til fornuftige priser.

Y.A.S dækker både kvinders behov for tøj og accessories til både hverdag og fest. Det gør de sæson efter sæson, så der er kjoler, bukser, toppe osv. til enhver årstid og enhver anledning.

Y.A.S appellerer til mange forskellige typer mennesker, da de som nævnt tilbyder tøj til enhver smag. Derfor er deres tøj nemt at sætte sit personlige præg på og nemt at style. De leverer tøjet til den nutidige kvinde, og de leverer gang på gang kollektioner, der hylder kvinder og individualitet.

Vores favoritter fra Y.A.S

Vi er helt vilde med Y.A.S, og det var derfor utrolig svært at udvælge vores favoritter. Vi har valgt vores populære Y.A.S styles samt forårsfavoritter, som stråler af forår og sommer. Tjek hele vores udvalg af Y.A.S ud HER og find dine favoritter.

Sådan tilføjer du farver til klædeskabet

Sådan tilføjer du farver til klædeskabet

Synes du også, at det kan være svært at få farver ind i din garderobe? Du har måske tendens til altid at vælge de klassiske farver som sort og hvid? Bare rolig, vi har nedenfor et par forslag til at tilføje flere farver til dit klædeskab.

Tone-i-tone

Når man skal style et farvet item med et andet item, kan det være svært at finde ud af, hvilken farve man skal kombinere sit farvede item med. En god regel er, at style en farve med en anden nuance af samme farve. Det kunne for eksempel være en kobolt blå top med et par lyse cowboybukser. Det giver et super gennemført og balanceret look, som ikke har store kontraster.

Balance

Hvis man ikke er til tone-i-tone looks, er en god regel altid at style det farvede item med noget hvidt. Hvid fungerer super fint i sammenspil med alle farver, som giver et stilfuldt og elegant udtryk. Ligesom med tone-i-tone outfits balancerer den hvide farve looket. Den hvide farve er især god med prangende farver.

Grå er også en farve, der går godt i spind med farver. Grå kan både bæres med prangende farver og mere grumsede farver. Den grå farve er en god basis farve, som også skaber kontrast til det sorte, som mange af os har tendens til at bære. Grå kan også være en god start på at udfordre klædeskabet med andre farver end hvid og sort. Derefter kan man altid bygge de stærkere farver på.

Sorte items kan også sagtens styles med farver. Man skal blot vælge en afdæmpet farve, da prangende farver skaber for stor en kontrast til det sorte, så looket kommer ud af balance. De grumsede og afdæmpede farver er også en god start, når man skal udfordre sit klædeskab med farver. Og da disse farver går godt i spænd med sort, er det for de fleste en god start.

Hud- og hårtone

Ved man slet ikke hvilke farver man skal vælge, og hvilke farver der passer godt til netop dig og dit look, så bare rolig. Den bedste måde at finde frem til dette er, at finde farver der passer til din hud- og hårtone samt øjenfarve. Har du blå øjne og lyst hår, klæder blålige farver dig, har du mørke øjne og brunt hår, ser du super smart ud i en farve som rød, og har du derimod rødt hår og grønne øjne, er din go-to farve grøn.

Ens kulør er også vigtig at have med i sine overvejelser. Jo mørkere kulør jo mere prangende farver kan du bære.

Farvede accessories

Er løbet kørt for farver i garderoben, så fortvivl ej. Brug farvede accessories og få farver ind i garderoben på den måde. Farvede accessories kan virkelig skabe en lækker kontrast til de sorte og hvide farver. Brug for eksempel en blå taske til et hvidt outfit eller måske et par røde sko til et sort look. Accessories kan virkelig understrege din stil og være med til at tilføje farve til garderoben.

 

5 musthaves til garderoben anno 2018

5 musthaves til garderoben anno 2018

 

Et nyt år bringer altid nye modetendenser med sig. I år er tendenserne prangende og larmende med et twist af udødelige klassikere, der kan bruges år efter år. BYIC guider dig her til dette års fashion musthaves.

#1 Udødelige klassikere

År efter år ser vi nogle tendenser gå igen. I år er disse trenchcoaten og denimjakken. Begge jakker har sat dit præg på modebranchen og bidrager begge på deres helt egen måde til modebilledet. Hvis du ikke allerede ejer en af klassikerne, kan du passende anskaffe dig en i år.

Trenchcoaten er det stilfulde og enkle valg, der bærer præg af feminisme. Trenchcoaten er en sofistikeret jakke, der kan pynte et outfit på en lækker og fin måde.

Denimjakken er den mere rå og retro løsning til en udødelig klassiker. Denimjakker findes i et hav af pasformer – oversized, firgursyet, kort, lang osv. Vælg den du føler dig bedst tilpas i, alt denim er god denim.

#2 Farver

Pynt dit måske grå, hvide og sorte klædeskab med et væld af farver, da dette år skriger efter farver. Alle farver er accepteret – dog bærer 2018 specielt præg af de klare farver, såsom gul, rød og lilla. Farverne må blandes på kryds og tværs og til hvilken som helst anledning. Så berig dit klædeskab med en masse farver!

#3 Print

2018 kalder på print i lange baner. Ligesom med farverne er alt print accepteret, så vælg dit yndlings print og slå dig løs. Alt slags print kan med fordel kombineres med farver for ultimativt at følge modetendenserne i 2018. Hvis man synes, at det er lidt for vildt, er print også accepteret i mindre omfang. Den nye tendens med print kommer vi helt sikkert til at se gennem 2018 og måske også længere end det.

#4 Cateyes

Cateye solbriller er helt sikkert en musthave i din garderobe anno 2018. De lækre cateye solbriller har en masse karakter og skaber også elegance til dit look. Cateye solbriller findes både i den almindelige udgave, og i (dette års vinder) den smalle udgave, som er vild og modig. Skab karakter med den lækre cateye solbrille, uanset størrelsen af brillen.

#5 Tracksuits

Endnu engang er tracksuits et kæmpe hit i modebilledet. Trakcsuits har et afslappet look, som både kan dresses ned til hverdag med et par sneaks og dresses op til fest med et par stilletter. En anvendelig modetendens der igen i år er femme i lyset. Måske ejer du allerede et tracksuit, og hvis du ikke gør er 2018 året, hvor tracksuits er et musthave i din garderobe.

Find det rette studenteroutfit

Studentertiden nærmer sig og måske bliver du student? Synes du også at det er sværere end nogensinde før at finde det rette studentertøj? Så fortvivl ej, vi har samlet en række forslag til det rette studineoutfit til dig.

Den fine og luftige løsning

De fleste studiner er på jagt efter en smuk hvid kjole, som stråler af sommer og overskud. Et godt bud på sådan en er vores lækre Greto kjolen. Greto kjolen er en luftig kjole, der samtidig har en masse elegante detaljer. Kjolen har bindebånd, som fremhæver taljen på bedste vis. Derudover har den en masse flæser, som virkelig hitter for tiden. Kjolen er lavet af et lækkert stof som falder flot på kroppen.

Sammensæt Greto kjolen med et par flotte sandaler og vores Lesi bikerjakke for et feminint og lækkert look, som er helt perfekt til årets fine studine.

Den fine bukseløsning

Selvom du ikke er så meget til kjoler, kan du sagtens finde det rette studineoutfit. Et par bukser og en smuk top er mindst lige så fint som studenterkjolen. Vores Nille top er en feminin, elegant, hvid bluse, som er helt perfekt til studinen. Nille toppen kan selvfølgelig sammensættes med hvilken som helst underdel. Vi er vilde med vores Nille top sammen med vores populære Gro bukser. Gro bukserne er et par behagelige og luftige bukser, der er meget elegante og som kan bruges til ethvert outfit. Outfittet kan både sammensættes med et par flotte stilletter eller et par rå sneaks alt efter hvilket udtryk man er på jagt efter.

Den smukke og behagelige løsning

Ønsker du mest af alt at finde en kjole, der både er smuk og behagelig? Vores Hista kjole har begge kvaliteter og er helt perfekt til studentertiden. Kjolen er luftig og har et hav af smukke detaljer. Kjolen har elastik i taljen, hvilket giver en flot pasform, der tilmed er super behagelig. Kjolen er lavet af det lækreste materiale, som falder flot på kroppen.

Vores Hista kjole kan selvfølgelig dresses op og dresses ned. Til studentergildet er kjolen helt perfekt med et par flotte stilletter og vores smukke Maya taske. Vil man derimod bære kjolen den dag man bliver student, er et par lækre sandaler og vores Royce jakke suede i sort eller grøn helt perfekt!

Den rå bukseløsning

Er du ikke så meget for det fine look har vi selvfølgelig også en løsning til dig! Vores Perla t-shirt sammensat med vores hvide bikerjakke er et super flot sammensæt, som er perfekt til en bukseløsning. Du kan sammensætte overdelene med et hvilket som helst par jeans og skabe et lækkert look. Vi er helt vilde med at sammensætte overdelene med vores Fae bukser, som er rå og vilde med buksernes perler. For at sætte prikke over i’et sammensæt da outfittet med dine yndlings sneakers for den rå bukseløsning.

Den råhvide løsning

Hvid har det med at være en skrøbelig og uvant farve for nogen og derfor har vi selvfølgelig også en løsning til dig, der har det på den måde. Vælg en råhvid kjole så den hvide farve ikke er så gennemtrængende. Vores Cate kjole har en smuk råhvid farve, der bliver flot komplimenteret af sorte detaljer. Cate kjolen har lange ærmer og du behøver dermed ikke at bære en jakken over. Cate kjolen er igen en kjole, der kan pyntes op og pyntes ned. Vi er helt vilde med at sammensætte Cate kjolen med et par sandaler, for at skabe et afslappet look. Pynt looket flot med dine yndlings accessories. Dette kunne med fordel være et sammensat af dine yndlings ringe fra vores smykkekollektion.

Launch af smykkekollektion fra BYIC Design

Endelig er vores smykkekollektion kommet ud! Og vi er meget glade og tilfredse. Ringene er enkle, stilrene statement ringe, som alle er justerbare. Vi har designet en linje, der ser eksklusiv ud, og som samtidig er til fornuftige priser. Alle vores ringe er lavet af 925 sterling sølv. 

Sammensæt på kryds og tværs

Vores smykkekollektion er lavet således, at alle ringene kan mixes på kryds og tværs. Vi elsker det fede look, det giver at sammensætte flere ringe og lege med sammensætningen. 

På billedet har vi sammensat et råt look med nogle af vores største statement ringe. Dette look viser virkelig, at man er modig og tør udfordre sin stil med store statement ringe. Fra venstre har vi: Inside Out, Surface, Involved, Sisterhood og She Who Dares.

De store statement ringe kan med fordel sammensættes med mindre statement ringe for at give et mere delikat og elegant look. På billedet har vi for eksempel sammensat vores Cliche Ring med vores Intimacy Ring. Dette er et super fint sammensæt, da vores Cliche Ring har en fin større plade, og vores Intimacy Ring har et mere enkelt udtryk med en fin knudedetalje foran. 

Hvilke og hvor mange ringe man sammensætter er helt op til en selv, og kun fantasien sætter grænser. Formålet med dem, er i hvert fald, at man uden problemer kan sammensætte alle ringe og altid skabe et fedt look. Slip dine tøjler fri og sammensæt lige nøjagtig det look DU ønsker. Alt er tilladt!

Style dit look med ringe

Accessories, puha.. Hvad skal man lige vælge? En accessorie du aldrig går galt i byen med er ringe. Man kan style sit look med ringe og på den måde gøre ens outfit helt unikt! Sammensæt flere ringe på begge hænder for et råt og vildt udtryk eller vælg 1-2 ringe for et mere elegant look. Vores fede ringe er perfekte til alle lejligheder, da de både kan bæres alene eller flere sammensat. 

Personlige favoritter

Jeg er helt vild med vores Sisterhood Ring, som virkelig skaber fylde på fingeren. Jeg synes den passer godt til alle vores ringe og specielt til de mindre ringe, da Sisterhood er en iøjenfaldende ring. Ringen er rå og skaber et fedt udtryk til alle outfits, hvis du spørger mig. Den er modig, rå og prangende - helt fantastisk til at skabe dybde til ens look. 

Derudover kan jeg ikke få armene ned over vores Crossroads Ring, som i øvrigt ser super lækker ud sammen med Sistershood ringen. Crossroads ringen har den fineste symbolik om, at to enheder møder hinanden og derefter går i hver sin retning. Crossroads ringen er en mindre statement ring, som samtidig udstråler meget. 

 

En anden af mine absolut favoritringe er vores Girlboss Ring, som ud fra navnet siger en helt masse om ringen. Det er en stor statement ring, som udtrykker en masse mod og en masse karakter. Ringen kan styles både med mindre og større statement ringe, og sammen med Crossroads ringen kommer den flot til udtryk.

SLÅ DIG LØS I VORES SMYKKEUNIVERS OG SAMMENSÆT DIT FAVORIT SMYKKELOOK. 

 

Festkjole: Sådan finder du den perfekte

Mange piger kender det – invitationen til festen lander i indbakken og du står og mangler en festkjole. Find de rette festkjoler og slip for den evige tøjkrise!

Hvilket arrangement skal kjolen bruges til?

Der er forskel på om det er en barnedåb, fødselsdag eller en tur i byen du er inviteret til og dermed også forskel på, hvilken festkjole du skal gå efter. Derfor skal man først og fremmest overveje hvilket arrangement man skal til.

Find den rette kjole til din kropsfacon

Det kan være rigtig svært at finde en kjole, der bare passer perfekt til ens kropsform. Vi vil nu prøve at lave en kjoleguide, som du kan følge, når du skal vælge din næste kjole.

Æbleform: Du har store bryster, brede skuldre og tendens til lidt mave. Derudover har du en lille numse og tynde ben.

Hvis du har æbleform kan det være en fordel at finde en kjole, der giver balance til din krop. Dette kunne være i form af et struttende skørte og en tætsiddende overdel. Derudover kan det være en fordel at vælge en kjole med empiresnit, da dette fremhæver barmen.

Et eksempel på en kjole til dig er vores Citta Kjole, som har en tætsiddende overdel og et løsere skørte. 

Pæreform: Du har store lår, brede hofter og en bred numse. Derudover er du smal på overkroppen.

Som pæreformet skal man gå efter en kjole, der sidder til for oven, for at fremhæve ens flotte smalle former. Derudover kan det være en fordel at finde en kjole med et løst skørte, som falder let over de områder, man ønsker at skjule. Dette fremhæver fyldig numse, som helt sikkert kun er en fordel. Derudover kan det være en god ide at trække opmærksomheden opad til sin slanke del. Dette kan gøres ved et lav udskæring ved brysterne eller ved at have noget iøjenfaldende på den øverste del af kjolen. Dette kunne være palietter, sten eller lignende. 

En kjole som vil passe til dig er vores Henna Dot kjole, som vi har i flere forskellige farver. Denne sidder til foroven og falder flot over hofterne og nedover numsen. Derudover har den fine flæsedetaljer, som leder opmærksomheden op til overkroppen. 

Omvendt pæreform: Du har brede skuldre, små bryster, ingen talje, smalle hofter og smalle ben.

Har du en omvendt pæreform, er det vigtigt at fremhæve de kvindelige former som bryster og talje. Dette kan du med fordel gøre ved brug af udskæring ved brystet, enten v-udskæring eller empiresnit. Ved taljen er det vigtigt, at du vælger en kjole, der sidder til ved taljen enten ved brug af elastik eller bindebånd. Dette kan skabe en fin indsnøring ved taljen.  

Har du omvendt pæreform, vil en kjole som vores Aya kjole være flot på dig. Den har netop bindebånd i taljen og en fin v-udskæring, som begge fremhæver dine kvindelig former.

Firkantform/lige op og ned: Du er høj og slank, uden talje og ikke for mange former.

Hvis du har denne kropsform, er det vigtigt at fremhæve din supermodelform og gerne skabe en talje. Derfor kan du med fordel bruge en kjole med bindebånd i taljen for at skabe figur. Det kan være en rigtig god ide at vælge en kjole med udskæringer (rygudskæring, v-udskæring, høj slids), da dette får din krop til at se mere kurvet ud. Enkle kjoler i let stof passer perfekt til din krop.

Vores Nolly kjole vil helt sikkert fremhæve din supermodelform. Kjolen sidder til i livet og har en flot v-udskæring. Derudover har den en lille slids i skørtet, som også er med til at fremhæve din form. 

Timeglasform: Du har en smal talje, samt store bryster og stor bagdel. 

Hvis du har timeglasfacon passer en tætsiddende kjole helt perfekt til dig. Denne komplimenterer din figur på bedst mulige måde og fremhæver dine kvindelig former. Hvis man ikke er til tætsiddende kjoler, skal man vælge en kjole med bindebånd i taljen eller selv tilføje et bælte, for at fremhæve den smukke talje en med timeglasform har.

Vores Carrie kjole vil helt sikkert fremhæve din smukke form. Kjolen sidder stramt og fremhæver timeglasformen. Hvis man ikke er til de tætsiddende kjole vil vores slå-om kjoler helt sikkert være et perfekt valg, da de har bindebånd i taljen. 

Vælg en farve der passer godt til dig

Farver er et stort mysterium. Hvilken farve skal man vælge? Hvilken farve passer bedst til mig? Hvilke farve passer til min hårfarve? 

En generel regel er at alle kan bruge alle slags farve, det handler blot om at vælge den rigtige nuance af den farve, man ønsker at bære. Dette kommer nemlig an på, hvilken farve ens hud, hår og øjne har. 

Lys hud, lyst hår og lyse øjne: Vælg altid kolde farver, gerne med en undertone af blå. Vælg ikke prangende farver, men mere dæmpede og delikate farver.

Mørkt hår og mørke øjne: Hvis du falder i denne kategori, kan du med fordel bære stærke farver. De kan både være lyse og mørke, men vælg altid en stærk nuance.

Klare og modsættende farver (f.eks. mørkt hår, meget blå øjne): På grund af de klare farver kan du med fordel vælge endnu flere klare farve, som i den førnævnte; stærke og prangende farver.

Neutrale farver: Du har afdæmpede og bløde nuancer i hår, hud og øjne, og det klæder dig dermed bedst i afdæmpede farver, som er lidt grumsede og ikke iøjenfaldende. 

Varme nuancer (også rødhårede): Du har varm glød, og efterårsfarver er helt perfekte til dig. I denne kategori skal man afstemme tøjets farvenuance i forhold til ens hår og øjne. Som rødhåret vil klare farver give en god kontrast til det røde hår og ofte lyse hud. 

Kolde nuancer: Du har en kølig og grålig hudtone og derfor gør blå og grønne farver sig godt på dig. Dog vil lilla og lyserøde farver også se godt ud på dig og din hudtone.

Brug accessories til at understrege din stil

En rigtig god måde, hvorpå man kan udtrykke sig selv og sin egen stil, er ved brug af accessories. Accessories er en kunst, og der er ingen regler for hvad man må, og hvad man ikke må.

Det der er vigtigt, når man vælger accessories til sit outfit, er, at det passer i stilen til det tøj, man har på. Bærer man for eksempel en flot kjole til et finere arrangement, kan man med fordel pynte sig selv med guld eller sølvsmykker og alt efter ens stil, kan man sagtens bære smykker med sten. Er man derimod til en mere afslappet og street stil, kan man pynte sit outfit med for eksempel en lækker strikhue.

Et accessorie man altid kan bruge til at pynte sig selv med er ringe. Ringe giver et super fedt udtryk til ens look og kan styles på mange måder. Vores nye smykkekollektion med 15 ringe er perfekte små accessories. Ringene kan styles alene og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. De er statement ringe, som alle passer flot til hinanden - så slå dig løs og sammensæt dit næste smykkelook med vores statement ringe.

Når du bruger accessories, er det kun fantasien, der sætter grænser. Med accessories kan man udtrykke lige præcis den man er - så hold dig ikke tilbage!  

På billedet ser du ringene fra venstre: Inside Out, Surface, Involved, Sisterhood og She Who Dares.

Josefines nytårsfavoritter

Find det perfekte outfit til nytår

Mangler du den perfekte nytårskjole? Med under en måned til nytårsaften, er mange på udkig efter den helt rigtige kjole til årets fest. Nytårsaften er for mange den perfekte lejlighed til virkelig at finde sine festlige glimmer- og blondekjoler frem fra garderoben. Men nytårskjolen findes i alle afskygninger lige fra den sorte, glitrende og pailletten til den lange eller korte af slagsen. Se hele vores udvalg af nytårskjoler.

Har du ledt forgæves i din garderobe efter nytårskjolen? Så giver Josefine i dette indlæg fem gode bud på outfittet til årets sidste dag.

Denne fine kjole er meget simpel, men alligevel har den en rigtig flot udskæring. Jeg kunne sagtens se mig selv i denne kjole både dag og nat. Kjolen findes her: Cofa Kjole - Sort.

Denne kjole er både elegant og sød, hvilket gør, at den klart er en favorit hos mig. Jeg elsker taljen i kjolen og deltaljerne på ærmerne. Kjolen findes her: Grace Kjole - Grøn.

 

Normalt går jeg ikke så meget i lange kjoler, da det er svært at finde en begivenhed, hvor en lang kjole passer ind. Men denne fine røde kjole, ville være perfekt til nytårsaften og juledagene. Kjolen findes her: Gia Kjole - Ruby Wine.

 

Jeg har denne kimono top, som jeg allerede har brugt flere gange i festlige sammenhænge - hvor man ikke ønsker at have kjole på. Toppen findes her: Henna Kimono Top - Navy.

Til dagligt blogger jeg på josefinebak.com hvor du kan læse mere fra mig <3

De bedste hilsner
Josefine Bak

Astrids gaveguide til jul

Den ultimative gaveguide til kvinder og piger

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er for mange den sødeste tid på året! December byder på hyggelige tider med venner og familie, skønne traditioner og dejlige stunder - men selvfølgelig også julegaveindkøb.

Mangler du ideer til din ønskeseddel eller gaven til hende, der har alt? Så er du landet det helt rigtige sted, vi har nemlig lavet den vildeste gaveguide til kvinder og piger. Vi har samlet vores bedste bud på gaver i julen, du kan give til dem du holder af.
Uanset om du er på jagt efter en gave i den høje eller lave prisklasse kan du finde masser af inspiration her på siden, så din gave-shopping bliver nemmere end nogensinde før.

Her er 10 gaver, der vil falde i god jord hos enhver pige eller kvinde: 

Maya Taske - Medium
  1. Den sikre vinder
Maya Tasken i størrelse medium, er vores uden tvivl bedst solgte taske. Tasken er enkel, stilren og smuk med mange flotte detaljer. Derudover er kæden justerbar, så den kan bruges både som skuldertaske og crossbody. Den kan bruges både til hverdag og en af julens mange festlige begivenheder.

 
  1. Den budgetvenlige
Rækker gavebudgettet ikke til ægte guld og sølv, findes der alligevel fine smykker. Disse øreringe er utrolig moderne og er perfekte til kvinden der har alt.

Benta Øreringe - Blå/Pink 99,95 kroner.

  1. Den gode hat, der passer
Det bliver koldere og koldere! Og en fin og feminin hue er perfekt at have med sig på farten til at holde varmen. Vi har her udvalgt en sød lyserød farve, men den fås også i andre farver mere neutrale farver.

  1. Den varme (Selv i de koldeste måneder)
Sæsonens flotteste Faux Fur jakke! Se luksuriøs ud med vores uægte lange pelsjakke, som er fremstillet af imiteret pels.  Vi går nogle kolde måneder i møde, men heldigvis er jakken virkelig varm og blød. 

  1. Den festlige kjole
Kjolen er det perfekte bud på en festlig slå-om-kjole, som er perfekt til de mange festlige begivenheder i julen. Kjolen har flatterende detaljer med en smuk pasform.

  1. Den sporty og behagelige
Sporty look med striber langs ærmet, som kan kombineres med matchende bukser, som er meget populært i øjeblikket. Trøjen er virkelig behageligt at bruge og kan bruges som hjemmesæt, men også som et sporty sæt til hverdag.

  1. Den smarte nederdel
Smuk og tidsløs nederdel, som kan bruges til mange forskellige begivenheder. Et must-have i enhver pige eller kvindes garderobe.

 
  1. Den perfekte til nytårsaften
Vi har fundet den perfekte kjole til nytår, som selvfølgelig også skulle med på listen. Enkel tætsiddende kjole, med mange flotte detaljer og glimmereffekt.

  1. Den bedst solgte top
Vores bedst solgte top – med god grund! Toppen har en dyb udskæring, samt binde bånd i siden, som skaber det populære “slå om” look. Et look vi er helt vilde med!

  1. Den behagelige
Behagelige vidde bukser med lækre detaljer og en perfekt pasform, grundet det lette materiale. Vidde bukser er en trend som er behagelig og som kan bruges i mange sammenhænge.

Vi håber det kan hjælpe med at gøre gave-shoppingen nemmere for dig!

De bedste hilsner
Astrid fra BYIC

Nyt brand på shoppen: Sisters Point!

Vi har glædet os til at fortælle jer om vores nyeste brand på shoppen nemlig; Sisters Point. Sisters Point har et spændende udvalg af tøj og accessories til piger og kvinder, som vi synes passer SÅ godt ind i vores sortiment hos BYIC. De rammer virkelig nogle fede trends med styles som både kan bruges til hverdag og fest! Prisen er samtidig god på deres produkter, hvor du altså kan få tøj af en høj kvalitet til lave priser.

Sisters Point har formået i mange år, at omsætte trends fra catwalken til opsigtvækkende modetøj til piger og kvinder i hele 20 forskellige lande. Derudover forstår de vigtigheden i denne branche i, at levere de nyeste trends lige så hurtigt som de ændrer sig - sæson efter sæson passende til årstiden.

Sisters point hos BYIC

Personligt er jeg selv rigtig vild med de populære Gings trøjer og matchende bukser i de mange farver, som jeg oftest styler som et sæt. Sættet er super sporty, blødt og har en lækker pasform. Generelt har vi lige nu en hel masse med striber fra Sisters Point, som jeg synes er så lækkert!

Nedenfor kan i se et lille udpluk af styles fra Sisters Point, hvor vores model er hoppet i nogle forskellige nyheder fra brandet.
Vi tilbyder selvfølgelig også gratis fragt og fuld returret på alle produkterne fra Sisters Point! Har du nogle spørgsmål? Så sidder vi klar pr. mail og telefon til at besvare dine spørgsmål :-) Du kan også se hele vores udvalg af Sisters Point ved at trykke her.

De bedste hilsner Astrid fra BYIC

Sisters Point

 

 

PHOTOSHOOT

PHOTOSHOOT
I tirsdags var vi på photoshoot med vores dygtige fotograf Jesper og hans hold. Jesper er super skarp og tager de fleste af de billeder, som er til at finde her på shoppen. Vi kunne selvfølgelig ikke få taget de fine billeder uden vores kære model, som er bloggeren Josefine Bak. Josefine og BYIC har haft et samarbejde i over et år, og det er dermed et samarbejde som vi rigtig stolte over. Josefine er ikke kun dygtig bag tasterne, hun er nemlig også super skarp foran kameraet! Vi kunne ikke ønske os en bedre person til at repræsentere vores tøj! Denne gang tog vi ud i gaderne for at skyde billederne, frem for i studie. Dette var super hyggeligt, og billederne taler vist for sig selv. Det var alt i alt, en skøn dag. Når man arbejder med så kompetente og søde mennesker, er det altså en fornøjelse at arbejde!

På besøg hos BESTSELLER

På besøg hos BESTSELLER

I sidste uge tog Martin og jeg til Aarhus, da vi havde et par møder på programmet. Vi var nemlig inviteret til kollektions fremvisning hos YAS, samt et forhandler møde med Noisy May. BESTSELLER’s hovedekontor er placeret ved havnen i Aarhus i det smukkeste arkitektur og har den bedst tænkelige beliggenhed! I receptionen blev vi mødt af vores søde sælger fra YAS, som skulle vise os de nyeste kollektioner. Vi så de fineste nye varer, og vi fik efterfølgende lov til at købe ind til shoppen. Den nye kollektionen byder på de fineste blonder og broderier, som jeg glæder mig til at vise jer! Da vi var færdige med at handle ind hos YAS, spiste vi frokost med Anne fra Noisy may. Noisy May er et nyt brand som vi snart skal forhandle hos BYIC! Her fik vi ligeledes en aftale i hus, og vi fik til og med lov til at handle ind af deres kollektioner. Vi er så spændte på at vise jer alle de nye varer, som inde længe er til at finde hos os! <3