Kom tæt på Astrid

Astrid Ingemann Christensen

Q&A med Astrid Ingemann Christensen

Hvad er det som kendetegner BYIC brandet?
Det som kendetegner BYIC bedst må helt klart være slå om kjoler, blomsterprint og feminine snit. Det er altafgørende for mig at lave tøj, som fremhæver det smukkeste ved kvindekroppen uanset form og størrelse.  

Hvilke egne designs er dine personlige favoritter?
Agnes kjolen har en helt særlig plads i mit hjerte. Vi kunne kun lave én style til at starte med, da der var et langt højere minimum pr. style end vi var vant til at købe. Jeg skulle derfor nøje udvælge lige præcis den style jeg troede mest på dengang. Valget faldt på Agnes kjolen, og vores kunder tog den med storm. Faktisk tog de så godt imod den at alle 300 stk blev solgt på bare 2-3 uger. Det var kæmpe stort for os den gang, og der fik jeg virkelig blod på tanden til at følge min drøm om vores helt eget brand.


Agnes_kjolen

Hvor finder du inspiration til dine kollektioner? 
Jeg finder nærmest inspiration over alt. Det er bare noget man ikke kan slukke for. Det kan være i bybilledet, på instagram eller i tidligere styles, som måske bliver tilpasset tidens trends. Derudover er vores følgere og kunder virkelig søde til at komme med gode ideer og efterspørgsler, dem gør jeg mit bedste for at imødekomme.

Hvordan har det været at starte eget brand op?
Helt eventyrligt! Jeg husker tydeligt hvor nervøs jeg var. Det var bare noget andet at stå med et sortiment som man selv have lavet, sat i værk og gjort sig så mange tanker omkring. Vores kunder gav vores brand den bedst tænkelige start, og den dag i dag består vores sortiment 80% af eget brand og det resterende fra eksterne brands. Vores kollektioner bliver større og større og jeg niver mig i armen hver gang en ny BYIC kollektion skal lanceres.

Vælg dit land

Find den rigtige shop