SPOTLIGHT: Monday Sunday

Vi vil kaste spotlight på vores nye brand, Monday Sunday som har en bred vifte indenfor livsstilsprodukter! Og hvem kan ikke lide lidt selvforkælelse til sig selv, og sit hjem?

 

HISTORIEN BAG

Monday Sunday er et nyt dansk brand, som ligger i Aarhus. Monday Sunday ønsker at give deres kunder et pift til hverdagen, og vise dem, at man også bør forkæle sig selv i hverdagene, og ikke kun i weekenden. Monday Sunday ønsker at tilføje noget ekstra glæde i netop din hverdag med deres skønne produkter til fornuftige priser. De vil med andre ord skabe et helt unikt univers til dig og din hverdag. 

HVAD KAN MONDAY SUNDAY TILBYDE?

De producerer lækre livsstilsprodukter som for eksempel håndcremer, duftlys, rengøringsartikler, søde sager, body scrub, pesto, tapenade mm.

Alt I alt har Monday Sunday et bredt udvalg af livsstilsprodukter, og dét de alle har tilfælles er, at intet er produceret med kemikalier, eller andre skadelige stoffer. Du kan derfor altid være sikker på, at få nogle sunde og kvalitetssikre produkter fra Monday Sunday, hvor der er tænkt over hver en detalje, og hvor alle skadelige stoffer er udeladt.

Monday Sunday ønsker at fjerne vores mindset om, at hverdag “bare” er hverdag. Det er de små ting, som skal give en bedre og mere luksuriøs hverdag med fine ting til dit hjem, til pleje af dig selv og ikke mindst til din selvforkælelse.

For hvem kan ikke lide noget ekstra? Det kan vi alle, men det er ikke ofte nok, at man får plejet sig selv og sit hjem, og det vil Monday Sunday lave om på.

Udover at Monday Sunday laver naturlige og stoffrie produkter, er disse også meget miljøvenlige. Det er ikke testet på dyr, og de bruger kun naturlige råvarer. Alle Monday Sundays produkter er produceret i enten Holland eller Danmark, og kan 100% stå indenfor reglerne i forhold til det danske Svanemærke.

MONDAY SUNDAY HOS BYIC, OG VORES FAVORITTER

Vi har her hos BYIC et bredt udvalg af de lækre Monday Sunday produkter, så vi kan være sikre på, at der er også er noget for dig.

Vi er glade for at kunne sælge Monday Sunday produkter til vores kunder, for at være med til at løfte hverdagen til et nyt niveau fyldt med glæde og selvforkælelse til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Hos BYIC kan du finde alt fra slik, rengøringsartikler, hudpleje produkter, krydderier, olie til både krop og madlavning, krystalglas mm.

Lyder det som noget for dig? Så tjek det ud her!   

 

Vi har desuden fundet vores all-time-favorite, som du kan se nedenfor her!

Det er blandt andet deres Body Cream, som bare gør noget godt for både din hud, men også din sjæl. Du vil føle dig som født på ny, hvis du bruger Monday Sunday Body Cream.

Derudover har vi også valgt at fremhæve Monday Sundays duftlys. De har tre forskellige dufte, og hvad er hyggeligere end at tænde et stearinlys som bare dufter himmelsk?

Sidst men ikke mindst har vi valgt deres små godteposer. De har mange forskellige varianter med slik og chokolade, som bare smager rigtig godt. Hvem kan ikke lide en pose slik eller en pose chokolade? Det gode ved disse godteposer er, at de har en fornuftig størrelse, så man godt kan tillade sig at nyde godt af dem i hverdagene, og ikke behøver vente til weekenden! Vi har vel alle en sød tand, så hvorfor ikke prøve de lækre godteposer fra Monday Sunday til at forsøde din hverdag?

Vælg dit land

Find den rigtige shop