SPOTLIGHT: BYIC Design

Vi vil nu kaste spotlight på vores eget brand BYIC Design. Læs med og bliv meget klogere på vores brand samt vores mål og visioner om brandet. BYIC Design er et stilsikkert brand, der følger tidens trends og tilbyder styles til fornuftige priser.

Historien bag

BYIC Design er et ungt brand, der blev lanceret tilbage i 2015. Selvom brandet er ungt, har det haft en succesfuld modtagelse af kunder landet over. Det skyldes deres blanding af tidsløse designs, og designs der følger tidens trends. 

BYIC Designs visioner og mål

BYIC Design bestræber dig på at fremstille moderigtigt tøj og accessories til enhver kvinde. De sørger for altid at udvælge deres styles med omhu, så alle deres designs har det til fælles, at de er nutidige og rå med en fin balance af det feminine. Selvom BYIC Designs styles er nutidige og følger tidens trends, er det også vigtig for BYIC Design at  skabe stilsikre styles, der skiller sig ud fra mængden på den helt rigtige måde.

De moderigtige styles fra BYIC Design fås til en fornuftig pris, så enhver kvinde kan følge moden og skille sig ud med sin personlighed gennem styles fra BYIC Design. Selvom prisen er lav, går BYIC Design ikke på kompromis med kvaliteten! De sørger for altid at tilbyde styles i høj kvalitet.

BYIC Design hos BYIC samt favoritter

BYIC Design forhandles kun på BYIC.dk, og her finder du et bredt udvalg af forskellige styles og altid de nyeste modeller fra brandet. Vi er meget glade og stolte over at kunne tilbyde vores kunder BYIC Design, da vi mener, at brandet leverer kvalitetsrigt tøj og accessories til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi er vilde med deres vision om at sætte personlighed højst.

Vores udvalg af BYIC Design strækker sig blandt andet over faux fur jakker, ringe, solbriller, sko og tasker. Så kan du altid finde noget, der falder i netop din smag.

Selvom det er svært at udvælge favoritter blandt et brand som BYIC Design, har vi alligevel forsøgt at udvælge vores 3 favoritstyles baseret på vores kunders favoritter og vores personlige favoritter.

Blev du inspireret? Se hele vores udvalg af BYIC Design.

Vælg dit land

Find den rigtige shop