SPOTLIGHT: Vero Moda

Denne gang kaster vi spotlight på brandet Vero Moda. Vero Moda er et moderigtigt brand, der leverer lækre styles til tidens trends. Brandet har rigtig meget at byde på, og vi vil her kigge nærmere på historien bag Vero Moda og deres visioner.

Historien bag

Vero Moda er et af Bestseller-familiens første brands. Vero Moda blev udviklet af Troels Holch Povlsen. Brandet startede i 1989 og havde til mål at tilbyde lækre styles til overkommelige priser. De ville fokusere på den moderigtige kvinde og er også i dag et af Europas største modebrands til unge kvinder. I dag er Vero Moda repræsenteret i 45 lande, og over 1000 butikker sælger tøj fra brandet Vero Moda.

Vero Modas visioner

Vero Moda stræber altid efter at have mange styles i forskellige stilarter, som alle følger tidens trends. De vil appellere til den modebevidste kvinde, der ønsker tøj til overkommelige priser. Selvom Vero Moda er prisvenlige, går de aldrig på kompromis med kvaliteten. De sørger altid for at tilbyde den rigtige kvalitet, som gør det muligt for den modebevidste kvinde at lege og udfordre sit look med nye og trendy styles.

Vero Moda sørger altid for at udgive kollektioner, der følger tidens trends, og som altid har masser at byde på, så enhver kvinde kan finde noget, der falder i netop hendes smag.

Vero modas kollektioner tilbyder altid tidens must-haves kombineret med udødelige klassikere, som er essentielle i den kvindelige garderobe.

Vero Moda tilbyder både tøj til fest og til hverdag og leverer dermed den komplette garderobe til den moderne kvinde. De tilbyder dermed både kjoler, bukser, toppe osv. Deres designs er nutidige kombineret med et råt samt feminint look.

Den gode kvalitet og de gode priser danner grund for et succesfuldt brand, som vi er helt vilde med, og som vi er stolte af at tilbyde vores kunder.

BYIC’s favoritter fra Vero Moda

Som nævnt er vi HELT vilde med Vero Moda og deres mange styles. Vi har udvalgt vores seks favoritter, hvilket var utrolig svært. Vi har udvalgt dem ud fra popularitet og personlig vurdering. Disse 6 styles lever alle op til Vero Modas vision om kvalitetsrigt tøj til fornuftige priser. Der er både udødelige klassikere og sæsonpræget styles. Se hele vores udvalg af Vero Moda tøj og bliv inspireret.

Vælg dit land

Find den rigtige shop