Sådan styler du: nederdelen

Nederdelen er på højeste mode, og vi vil derfor guide dig til, hvordan nederdelen kan styles hele året rundt.

Forår:

Når foråret står for døren, betyder det ofte, at vejret bliver en anelse varmere. For at style nederdelen på bedste forårsvis, kan man udfordre vintervejret man kommer fra med bare ben, som sommeren byder på. For at looket ikke bliver for sommerligt med de bare ben, kan nederdelen med fordel styles med et par støvler eller en stor strik.

Sommer:

Sommer, sommer, sommer – for de fleste er der intet bedre! Sommer betyder varme og lange dage, og netop dette giver rig mulighed for at lufte ben og arme samt fødder. Style om sommeren din yndlings nederdel med en let top og et par sandaler. Du er nu good to go til alle sommerens havefester og andre anledninger.

Efterår:

Så er det frem med strikken igen! Efteråret byder på køligere dage, hvor de bare arme ikke er hensigtsmæssige. Til efteråret kan man med fordel style sin nederdel med et par nylonstrømper og en striktrøje. For ikke at gøre looket alt for vinterligt kan man style nederdelen med et par fede sneaks.

Vinter:

Der er ikke mange, der forbinder nederdelen med vinter, men den kan faktisk sagtens bruges! Nederdelen skal blot styles på den rigtige måde. Du kan med fordel style nederdelen med et par tykke strømpebukser, ja endda et par termostrømpebukser, samt en sweater eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du giver nederdelen det vinterlige look med et par støvler, som også holder fødderne varme ;-)

Se vores store udvalg af nederdele og bliv inspireret!

Vælg dit land

Find den rigtige shop