Astrids gaveguide til jul

Den ultimative gaveguide til kvinder og piger

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er for mange den sødeste tid på året! December byder på hyggelige tider med venner og familie, skønne traditioner og dejlige stunder - men selvfølgelig også julegaveindkøb.

Mangler du ideer til din ønskeseddel eller gaven til hende, der har alt? Så er du landet det helt rigtige sted, vi har nemlig lavet den vildeste gaveguide til kvinder og piger. Vi har samlet vores bedste bud på gaver i julen, du kan give til dem du holder af.
Uanset om du er på jagt efter en gave i den høje eller lave prisklasse kan du finde masser af inspiration her på siden, så din gave-shopping bliver nemmere end nogensinde før.

Her er 10 gaver, der vil falde i god jord hos enhver pige eller kvinde: 

Maya Taske - Medium
  1. Den sikre vinder
Maya Tasken i størrelse medium, er vores uden tvivl bedst solgte taske. Tasken er enkel, stilren og smuk med mange flotte detaljer. Derudover er kæden justerbar, så den kan bruges både som skuldertaske og crossbody. Den kan bruges både til hverdag og en af julens mange festlige begivenheder.

Maya Taske – Medium 399 kroner.

 
  1. Den budgetvenlige
Rækker gavebudgettet ikke til ægte guld og sølv, findes der alligevel fine smykker. Disse øreringe er utrolig moderne og er perfekte til kvinden der har alt.

Benta Øreringe - Blå/Pink 99,95 kroner.

  1. Den gode hat, der passer
Det bliver koldere og koldere! Og en fin og feminin hue er perfekt at have med sig på farten til at holde varmen. Vi har her udvalgt en sød lyserød farve, men den fås også i andre farver mere neutrale farver.

Lilly Hue – Lyserød 89,95 kroner.

  1. Den varme (Selv i de koldeste måneder)
Sæsonens flotteste Faux Fur jakke! Se luksuriøs ud med vores uægte lange pelsjakke, som er fremstillet af imiteret pels.  Vi går nogle kolde måneder i møde, men heldigvis er jakken virkelig varm og blød. 

Alma Faux Fur Lang – Sort 1.399 kroner.

  1. Den festlige kjole
Kjolen er det perfekte bud på en festlig slå-om-kjole, som er perfekt til de mange festlige begivenheder i julen. Kjolen har flatterende detaljer med en smuk pasform.

Cita Wrap Kjole – Grøn 359,95 kroner.

  1. Den sporty og behagelige
Sporty look med striber langs ærmet, som kan kombineres med matchende bukser, som er meget populært i øjeblikket. Trøjen er virkelig behageligt at bruge og kan bruges som hjemmesæt, men også som et sporty sæt til hverdag.

Gings Trøje – Navy 249 kroner.

  1. Den smarte nederdel
Smuk og tidsløs nederdel, som kan bruges til mange forskellige begivenheder. Et must-have i enhver pige eller kvindes garderobe.

Gave Nederdel – Sort 299 kroner.

 
  1. Den perfekte til nytårsaften
Vi har fundet den perfekte kjole til nytår, som selvfølgelig også skulle med på listen. Enkel tætsiddende kjole, med mange flotte detaljer og glimmereffekt.

Cofa Kjole – Sort 399 kroner.

  1. Den bedst solgte top
Vores bedst solgte top – med god grund! Toppen har en dyb udskæring, samt binde bånd i siden, som skaber det populære “slå om” look. Et look vi er helt vilde med!

Gosling Top – Sort 299 kroner.

  1. Den behagelige
Behagelige vidde bukser med lækre detaljer og en perfekt pasform, grundet det lette materiale. Vidde bukser er en trend som er behagelig og som kan bruges i mange sammenhænge.

Gro Bukser – Sort 269 kroner.

Vi håber det kan hjælpe med at gøre gave-shoppingen nemmere for dig!

De bedste hilsner
Astrid fra BYIC

Vælg dit land

Find den rigtige shop