SPOTLIGHT: Pieces

NYT BRAND HOS BYIC!

Inspiration til forår-sommergarderoben fra vores nye brand, Pieces! Mangler du også lidt inspiration til din garderobe? Så fortvivl ej! Vi har her fundet vores favoritter, som passer perfekt til tiden vi går i møde, med lysere og varmere dage.

Vi er så glade for, at vi har fået Pieces hos BYIC! De har så meget fint tøj, både til hverdag, men også til fest.

PIECES' VISION

Pieces skiller sig ud, fordi de har alt man skal bruge for at få det perfekte look. De har både tasker, bukser, nederdele, toppe, bluser, jakker, kjoler, tørklæder, smykker mm.

Derudover lægger de også mange kræfter i, at være bæredygtige. Det betyder meget for Pieces at de kan producere og fremstille deres varer bæredygtigt, og mindst muligt miljøskadeligt.

VORES FAVORITTER

Vi er især helt vilde med deres mange fine kjoler. Pieces er rigtig gode til, at have mange farverige styles, og det bliver man da kun glad af, at se på!

Derudover har vi jo en ekstra stor kærlighed for slå-om kjoler, og dem har Pieces rigtig mange af!

MANGLER DU OGSÅ INSPIRATION?

Vi har fundet vores favoritter frem til dig, der mangler lidt inspiration til forår-sommergarderoben.

Som den første kjole vi vil fremhæve, har vi vores Polly-kjole i en smuk gul farve, PERFEKT til foråret og sommeren vi går i møde! Man kan nemt tage en strik over til de køligere aftner, for et mere afslappet look. 

Og så er prisen da heller ikke til at klage over - bare 399,95kr for denne skønhed! 

Den næste kjole vi vil fremhæve er denne Amice slå-om kjole, som vi har i både rød og blå! Den er simpelthen SÅ fin. Vi er helt forelsket i modellen, og at den oveni købet er i to skønne farver, er bare en bonus! Vi må eje begge farver hos os! 

Prisen er også overkommelig - kun 379,95 kr for denne flotte kjole!

 

Den sidste vi vil fremhæve er denne fine Karie cardigan. Den er så fin og enkel, og passer derfor til det meste. Den er netop perfekt til de ovenstående kjoler, når det bliver lidt køligere om aftenen. Den kan også sagtens styles til et par cool jeans, og en fed t-shirt. Den står til 279,95 kr. 

Jeg håber, at du kunne bruge indlægget til noget, og at du har fået inspiration til dit næste køb! 

Vælg dit land

Find den rigtige shop