SPOTLIGHT: Y.A.S

Vi kaster spotlight på Y.A.S! De fleste af jer forbinder nok Y.A.S med blonder og masser af detaljer. Læs med her og lær brandet bedre at kende.

Historien bag

Y.A.S er en del af Bestseller brandet, som blev stiftet i 1975. Y.A.S selv blev grundlagt i 2009 og har siden da kun udvidet virksomheden samt udviklet og arbejdet på deres visioner. I dag er Y.A.S et moderigtigt brand, der år efter år lancerer nye kollektioner med henblik på tidens trends.

Visioner hos Y.A.S

Y.A.S har en klar vision om at dække enhver kvindes behov for moderigtigt tøj. De har visioner om altid at kunne tilbyde tøj til enhver anledning, da de forsøger at levere den komplette garderobe. De ønsker at enhver kvinde kan udtrykke sig selv og sin personlighed gennem deres tøj, derfor giver de ofte de moderigtige klassikere et lækkert twist, så tøjet matcher kvindes udstråling.

Y.A.S fokuserer altid på at deres designs er nutidige og følger tidens trends. De kombinerer gerne det rå med det feminine, så alle kvinder kan føle sig tilpas og hjemme i deres designs.

Alt i alt er deres visioner at give den moderigtige kvinde en komplet garderobe, hvor udstråling, individualitet og personlighed står højst på listen.

Sæsonlanceringer

Med udgangspunkt i Y.A.S’s visioner om moderigtige designs lancerer de hver sæson kollektioner, som er tilpasset tidens trends. De sørger for altid at have noget til enhver smag og til enhver anledning. Derudover fokuserer de altid på at levere tøj i god kvalitet og til fornuftige priser.

Y.A.S dækker både kvinders behov for tøj og accessories til både hverdag og fest. Det gør de sæson efter sæson, så der er kjoler, bukser, toppe osv. til enhver årstid og enhver anledning.

Y.A.S appellerer til mange forskellige typer mennesker, da de som nævnt tilbyder tøj til enhver smag. Derfor er deres tøj nemt at sætte sit personlige præg på og nemt at style. De leverer tøjet til den nutidige kvinde, og de leverer gang på gang kollektioner, der hylder kvinder og individualitet.

Vores favoritter fra Y.A.S

Vi er helt vilde med Y.A.S, og det var derfor utrolig svært at udvælge vores favoritter. Vi har valgt vores populære Y.A.S styles samt forårsfavoritter, som stråler af forår og sommer. Tjek hele vores udvalg af Y.A.S tøj og find dine favoritter.

Vælg dit land

Find den rigtige shop