Sådan tilføjer du farver til klædeskabet

Synes du også, at det kan være svært at få farver ind i din garderobe? Du har måske tendens til altid at vælge de klassiske farver som sort og hvid? Bare rolig, vi har nedenfor et par forslag til at tilføje flere farver til dit klædeskab.

Tone-i-tone

Når man skal style et farvet item med et andet item, kan det være svært at finde ud af, hvilken farve man skal kombinere sit farvede item med. En god regel er, at style en farve med en anden nuance af samme farve. Det kunne for eksempel være en kobolt blå top med et par lyse cowboybukser. Det giver et super gennemført og balanceret look, som ikke har store kontraster.

Balance

Hvis man ikke er til tone-i-tone looks, er en god regel altid at style det farvede item med noget hvidt. Hvid fungerer super fint i sammenspil med alle farver, som giver et stilfuldt og elegant udtryk. Ligesom med tone-i-tone outfits balancerer den hvide farve looket. Den hvide farve er især god med prangende farver.

Grå er også en farve, der går godt i spind med farver. Grå kan både bæres med prangende farver og mere grumsede farver. Den grå farve er en god basis farve, som også skaber kontrast til det sorte, som mange af os har tendens til at bære. Grå kan også være en god start på at udfordre klædeskabet med andre farver end hvid og sort. Derefter kan man altid bygge de stærkere farver på.

Sorte items kan også sagtens styles med farver. Man skal blot vælge en afdæmpet farve, da prangende farver skaber for stor en kontrast til det sorte, så looket kommer ud af balance. De grumsede og afdæmpede farver er også en god start, når man skal udfordre sit klædeskab med farver. Og da disse farver går godt i spænd med sort, er det for de fleste en god start.

Hud- og hårtone

Ved man slet ikke hvilke farver man skal vælge, og hvilke farver der passer godt til netop dig og dit look, så bare rolig. Den bedste måde at finde frem til dette er, at finde farver der passer til din hud- og hårtone samt øjenfarve. Har du blå øjne og lyst hår, klæder blålige farver dig, har du mørke øjne og brunt hår, ser du super smart ud i en farve som rød, og har du derimod rødt hår og grønne øjne, er din go-to farve grøn.

Ens kulør er også vigtig at have med i sine overvejelser. Jo mørkere kulør jo mere prangende farver kan du bære.

Farvede accessories

Er løbet kørt for farver i garderoben, så fortvivl ej. Brug farvede accessories og få farver ind i garderoben på den måde. Farvede accessories kan virkelig skabe en lækker kontrast til de sorte og hvide farver. Brug for eksempel en blå taske til et hvidt outfit eller måske et par røde sko til et sort look. Accessories kan virkelig understrege din stil og være med til at tilføje farve til garderoben.

 

Vælg dit land

Find den rigtige shop