SPOTLIGHT: Pure By Nat

Nu vil vi kaste spotlight på vores smykkebrand Pure By Nat, som har en masse smukke smykker. Pure By Nat er et nyere dansk brand, som er kendt for sine kreative udtryk og gode kvalitet.

HVAD KAN PURE BY NAT TILBYDE?

Pure By Nat er et dansk brand, som blev etableret tilbage i 2015, så det er et forholdsvis nyt brand på smykkemarkedet. Det blev grundlagt af ejeren Camilla Stenfeldt, som tidligere har arbejdet i modebranchen. Pure By Nat kan tilbyde en række smykker som består af både halskæder, armbånd og fingerringe.

Smykkerne er lavet af messing, som er belagt med sterlingsølv, guld (18-24K) eller sort rhodinering - også kendt som oxideret. 

Pure By Nat vil forsøge at følge den røde tråd gennem hele deres smykkebrand - nemlig ved, at priserne er overkommelige, så alle kan have råd til Pure By Nat, eller hvis du skulle stå i den situation, at du ikke kan vælge mellem to styles, så kan du stadig få råd til dem begge. Hvem elsker ikke smukke smykker, og så endda til en fair pris, så man kan få mere end én style?

Camilla Stenfeldt har fokus på, at hendes smykker skal være rå, og gerne i et tidsløst design. Det er dog samtidigt vigtigt for hende at fremhæve den feminine side i udtrykkene på sine smykker. Det er desuden også vigtigt for Pure By Nat at skille sig ud fra de mange konkurrenter i smykkebranchen ved at have enkle og rustikke smykker, som du ikke kan finde andre steder.

PURE BY NAT HOS BYIC, OG VORES FAVORITTER

Vi har flere forskellige styles hos os ved BYIC, så der er noget til alle, og muligheden for at matche et smukt smykke med for eksempel en af vores egne kjoler. Smykker kan være med til at give et outfit det helt rigtige udtryk, og da Pure By Nat har mange rå, rustikke, tidsløse og samtidig feminine udtryk, er der helt sikkert også det perfekte smykke til dig, uanset om det er til hverdag eller festbrug! 

Vi har fundet vores favoritter hos Pure By Nat ved BYIC;

Det første smykke vi gerne vil fremhæve er denne fingerring som hedder “Oval plade ring”. Den fåes i både sølv og guld. Det er en favorit hos BYIC, da den har et råt udtryk, men samtidig beholder det feminine i sig. Den er super fin at have på, uanset om den er for sig, eller om den bliver matchet med andre smykker. Den er nem at kombinere med andre smykker, for selvom den er lidt rå i udtrykket, beholder den samtidig et simpelt udtryk.

Det næste smykke vi har valgt at fremhæve er Pure By Nats Panser Armbånd, som også fåes i sølv og guld. Det har et råt udtryk, men samtidig meget simpelt. Det er derfor også nemt at style med andre smykker, og vi forhandler også halskæden dertil, som hedder “Panser Choker”. Denne fåes naturligvis også i både sølv og guld ligesom alle de andre smykker vi forhandler fra Pure By Nat.

Tjek de mange smykker ud fra Pure By Nat, og find din favorit(ter) her!

Vælg dit land

Find den rigtige shop