SPOTLIGHT: Noisy May

 

Noisy May er først og fremmest populært for deres lækre denim, men de har også en masse andet at byde på! Læs med her og lær brandet endnu bedre at kende.  

Historien bag Noisy May

Noisy May blev lanceret i 2013 og er en del af Bestseller familien, som består af en række danske brands. Noisy May laver tøj til kvinder, der sprudler af personlighed og individualitet. Noisy May leverer først og fremmest masser af denim! Men har siden de blev lanceret også udfoldet virksomheden med en masse styles i god kvalitet til fornuftige priser. De elsker cutting-edge designs og denim, som henvender sig til den modebevidste og selvstændige pige, der ønsker at skille sig ud.

Noisy Mays visioner

Noisy May har siden lanceringen af deres brand haft et klar mål: at være nummer ét indenfor denim. De laver denimbukser, denimnederdele, denimjakker osv., og de leverer gang på gang verdensklasse denim! De leverer denim i lækkert design og med en lækker pasform, så alle kan finde noget der passer netop dem! Deres jeans er skabt så til matcher ethvert humør og enhver kropsform og stil, hvilket skaber design og energi til deres denimstyles.

Noisy May har også en vision om at tilbyde kvalitetsrigt tøj til fornuftige priser, så alle kan være med på moden. De leverer denim i fantastisk kvalitet til gode priser samt andet tøj i en høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Selvom Noisy May’s denimdesigns har en stor rolle i deres brand, lægger de også stor vægt på deres tøjkollektioner, som har en unik blanding af håndværk og high-fashion. Deres kollektioner henvender sig til den unge modebevidste kvinde, der ønsker tøj, der kan matche hendes sprudlende personlighed og livsstil.

Noisy May favoritter hos BYIC

Det er altid svært at vælge ens favoritter fra et brand som Noisy May, der har så meget at byde på. Vi har alligevel valgt 6 produkter, som vi synes lever op til brandets visioner og stil. De 6 produkter er valgt på baggrund af populære styles hos os og vores personlige favoritter. Find dine Noisy May favoritter blandt vores store udvalg af Noisy May tøj.

 

Vælg dit land

Find den rigtige shop