Find den rette sommerkjole

Om sommeren er det helt sikkert et must at have en let og luftig sommerkjole, som man hurtigt kan hoppe i, men det er også ofte en udfordring at finde den helt rette. Er du også på jagt efter den perfekte sommerkjole, og synes du også, at det er meget svært? Læs med her og bliv klogere på hvad de forskellige kjoler fremhæver og skjuler, så du kan vælge den rette sommerkjole til din kropsfigur.

Slå-om kjolen

Slå-om kjolen er blevet en populær sommerkjole med et flot snit! Slå-om kjolen egner sig helt sikkert til kvinden med former, da bindebåndet i taljen giver en flot timeglasfigur. Slå-om looket egner sig også til kvinden med en fyldig barm, da slå-om kjolen er nedringet, så den flotte kavalergang kommer frem i lyset.

Minikjolen

Minikjolen er den perfekte sommerkjole, da både arme og ben er frie til at få masser af sol. Ønsker du at fremhæve både ben og arme, er minikjolen et godt valg, da den ikke skjuler så meget som andre kjoler. Minikjolen fremhæver benene på bedste vis, både de lange og de korte stænger.

Minikjolen fås både tætsiddende til kvinden, der ønsker at fremhæve sine former og i en mere løs udgave til kvinden der blot vil fremhæve sine flotte ben.

Maxikjolen

Den smukke og elegante maxikjole egner sig til kvinden, der ikke ønsker at vise for meget ben, men derimod ønsker at fremhæve arme, skuldre og hals, hvis man vælger en maxikjole uden ærmer vel og mærket. Ønsker du et eksklusivt og delikat look, der skjuler benene, er maxikjolen helt sikkert en god sommerkjole til dig.

Den fine maxikjole er meget anvendelig, da den både kan dresses op til fest og dresses ned til hverdag, alt efter hvordan man styler den.

Skjortekjolen

Skjortekjolen er til kvinden, der ønsker at skjule sine arme. Skjortekjolen er, ligesom en hvilken som helst skjorte, med lange ærmer. Vælger du en model med bindebånd i taljen, skaber kjolen en flot timeglasfigur. Vælger du derimod en skjortekjole uden bindebånd i taljen, får du en smal og lige silhuet.

Skjortekjolen er den perfekte sommerkjole til dig, der ønsker at skjule dine arme og fremhæve dine ben.

Stropkjolen

Stropkjolen er til kvinden, der både vil fremhæve ben, arme, hals og skuldre. Stropkjolen skjuler ikke ligeså meget som kjolerne ovenfor, men tillader derimod at give det meste af din krop masser af sommersol. Stropkjolen fremhæver især kraveben og skuldre, da de tynde stropper lader skulderpartiet og halsen træde frem på feminin vis.

Stropkjolen kan, ligesom minikjolen, både fås i tætsiddende udgave og i løs udgave, alt efter hvilken model du føler dig bedst tilpas i.

 

Den perfekte sommerkjole er altid svær at finde, men vigtigst af alt er, at du vælger den kjole du føler dig bedst tilpas i. For at finde den kjole der fremhæver din krop bedst, kan du med fordel følge vores råd ovenfor.

Hos os på BYIC har vi et stort udvalg af sommerkjoler i alle modeller. Find din sommerkjole hos os og bliv klar til sommeren.

Vælg dit land

Find den rigtige shop