Kom tæt på BYIC

Q&A med Astrid Ingemann Christensen

Hvordan opstod idéen til BYIC?
Jeg startede BYIC, da jeg var 18 år og gik i 2. g på gymnasiet. Jeg klikkede 50 armbånd hjem fra en side, lagde et billede på instagram og 3 dage efter… så var det solgt! Jeg havde på ingen måde regnet med, at det ville gå SÅ stærkt! Her gik der heller ikke længe før min kæreste Martin også blev en del af BYIC, som vi i dag har sammen.

BYIC rejsen begyndte så småt i Hjørring hjemme hos mine forældre. Her stod jeg selv for indkøb, produktion, pakning og forsendelse af varer. Det var også her hvor vi havde vores første lille lager, som kan ses på billedet. Til at starte med var virksomheden bare en Instagramshop men det tog hurtigt fart og udviklede sig til en webshop.


Hvorfor startede i eget brand?
Vi startede egentlig med at sælge eksterne brands, men vi syntes at der manglede lidt. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at arbejde med designs og processen deromkring, så vi startede vores eget brand, og vores kunder har heldigvis taget rigtig godt imod det. 

(På nedenstående billede ses vores første store ordre fra vores eget design)

BYIC design - første ordre


Hvordan foregår processen når du laver nye designs?
Når jeg får en idé, skynder jeg mig at få den ned på papir eller på min ipad, hvor jeg tegner de fleste af vores designs. Derefter sender vi det ned til systuen som heldigvis er ret hurtig til at handle så vi kan få en prøve hjem og få den sendt til godkendelse.

BYIC_design_process


Hvad er det fedeste ved at designe jeres eget brand?
Det er helt klart at se vores kunder i tøjet. Der er ikke noget som slår den følelse man får, når man møder en pige i bybilledet, som har noget på fra vores eget mærke.

Vælg dit land

Find den rigtige shop