SPOTLIGHT: Sisters Point

I dette blogpost vil vi kaste spotlight på brandet Sisters Point, som er kendt for at følge de internationale modetendenser. Følg med og bliv meget klogere på brandet Sisters Point.

Historien bag

Det hele startede med, at Allan Frelvald, som senere grundlægger Sisters Point, rejser rundt i mange dele af verden, hvor modetendenserne sprudler. Han opdager på disse ture, at moden er på vej mod noget mere ungdommeligt. Han opdager, at døtre klæder sig anderledes end deres mødre, og at personlig stil er essentielt i denne verden. Han grundlægger i 1994 brandet Sisters Point som et ungt tøjfirma, der fokuserer på tidens trends.

Visioner og mål for Sisters Point

Helt tilbage fra grundlæggelsen af brandet i 1994 har Sisters Points mål været, at levere tidens trend. De laver ingen månedlige kollektioner, men fokuserer på, at reagere når en ny tendens viser sig et sted i verden. De leverer altså blot trends til tiden.

De har til mål at designe alt med tre typer kvinder i tankerne, den klassiske, den feminine og den sporty. Det vil sige, at der altid er noget til enhver smag hos Sisters Point. Deres designs er ready-to-wear designs, som er tilegnet den trendy pige og kvinde. De fokuserer på, at deres designs passer perfekt ind i den danske stil og modefilosofi.

Deres mål om ikke at lave månedlige kollektioner men lave dem når en trend begynder at røre på sig betyder, at der altid er nye styles online, og at Sisters Point altid holder dig opdateret med de nyeste trends og tendenser fra det internationale modebillede.

Sisters Point hos BYIC

Her hos BYIC har vi et stort udvalg af Sisters Point tøj, som vi er meget glade for at tilbyde vores kunder. Vi tilbyder et stort udvalg af deres moderne styles, som vi tilbyder til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos BYIC kan du finde alt fra bukser, kjoler, trøjer og meget mere fra Sisters Point.

Vi har udvalgt 6 favoritter fra Sisters Point, som er valgt på baggrund af popularitet og vores personlige favoritter. Vi er vilde med vores styles fra Sisters Point, fordi de altid følger modetendenserne rundt omkring i verden.

Er du blevet nysgerrig, så tjek vores udvalg af Sisters Point tøj ud!

Vælg dit land

Find den rigtige shop