Josefines nytårsfavoritter

Find det perfekte outfit til nytår

Mangler du den perfekte nytårskjole? Med under en måned til nytårsaften, er mange på udkig efter den helt rigtige kjole til årets fest. Nytårsaften er for mange den perfekte lejlighed til virkelig at finde sine festlige glimmer- og blondekjoler frem fra garderoben. Men nytårskjolen findes i alle afskygninger lige fra den sorte, glitrende og pailletten til den lange eller korte af slagsen. Se hele vores udvalg af nytårskjoler.

Har du ledt forgæves i din garderobe efter nytårskjolen? Så giver Josefine i dette indlæg fem gode bud på outfittet til årets sidste dag.

Denne fine kjole er meget simpel, men alligevel har den en rigtig flot udskæring. Jeg kunne sagtens se mig selv i denne kjole både dag og nat. Kjolen findes her: Cofa Kjole - Sort.

Denne kjole er både elegant og sød, hvilket gør, at den klart er en favorit hos mig. Jeg elsker taljen i kjolen og deltaljerne på ærmerne. Kjolen findes her: Grace Kjole - Grøn.

 

Normalt går jeg ikke så meget i lange kjoler, da det er svært at finde en begivenhed, hvor en lang kjole passer ind. Men denne fine røde kjole, ville være perfekt til nytårsaften og juledagene. Kjolen findes her: Gia Kjole - Ruby Wine.

 

Jeg har denne kimono top, som jeg allerede har brugt flere gange i festlige sammenhænge - hvor man ikke ønsker at have kjole på. Toppen findes her: Henna Kimono Top - Navy.

Til dagligt blogger jeg på josefinebak.com hvor du kan læse mere fra mig <3

De bedste hilsner
Josefine Bak

Vælg dit land

Find den rigtige shop