SPOTLIGHT: ONLY

Fashion til piger/kvinder

Only er et kendt brand verden over. De producerer og sælger fashion tøj til piger/kvinder.

De er blandt andet kendt for deres denim. De leverer altid de nyeste styles, og forstår at følge med tiden. Og så endda til overkommelige priser!

ONLY har alt indenfor tøj til piger/kvinder. De har bukser, bluser, toppe, kjoler, jakker, nederdele, halstørklæder, undertøj osv. Vi kunne blive ved. De har simpelthen alt man skal bruge til det perfekte outfit.

Kort intro til ONLY

ONLY blev for første gang introduceret i Danmark tilbage i 1995, og har nu over 300 butikker fordelt i 13 forskellige europæiske lande.

ONLY fokuserer på feminitet, selvbevidsthed og stil. Som ONLY selv beskriver det: Fashion is her passion, og vi kan kun give dem ret!

Vi har fundet nogle styles frem til dig, der mangler lidt inspiration til garderoben.

Must-haves til din garderobe!

Vi har fundet nogle styles frem til dig, der mangler lidt inspiration til garderoben.

ONLY’s Feber bukser er bare de BEDSTE. De sidder perfekt, og er super behagelige at have på! What’s not to like? Man kan matche dem til både en fin bluse, og en flot taske for et lidt finere look, men også en sweatshirt og et par cool sneakers for et mere afslappet og cool udtryk.

Man kan bruge dem til hvad som helst, og det bedste af det hele er, at de kun koster 159,-! Det er en vanvittig pris til nogle perfekte bukser, som kan bruges til alt.

De er med andre ord altså et must-have til din garderobe.

 

Den næste vi vil fremhæve er vores West kjole i lang, som er så fin. Den er perfekt til foråret vi går i møde. Den kan dresses op og ned efter alt hvilke items man tilføjer. Den kan give et cool udtryk med et par cool sneakers, hvorimod den kan give et rigtig fint og enkelt udtryk hvis man tager et par høje sko på - eller støvler, og tilføjer nogle flotte smykker - her har vi blandt andet et godt bud fra Pure By Nat, som du kan se her

 

Den sidste ting vi har fundet, er ONLY's Katy badedragt. Vi er helt forelsket i den! Den er så fin, og behagelig. Hvem elsker ikke at føle sig comfortable, og samtidig se lækker ud på sin ferie? 

Katy badedragten står til 229,-, og vi mener at det er en super god pris for en flot og behagelig badedragt, som aldrig går af mode! Perfekt til alle solferierne. 

Vælg dit land

Find den rigtige shop