Find det rette studenteroutfit

Studentertiden nærmer sig og måske bliver du student? Synes du også at det er sværere end nogensinde før at finde det rette studentertøj? Så fortvivl ej, vi har samlet en række forslag til det rette studineoutfit til dig.

Den fine og luftige løsning

De fleste studiner er på jagt efter en smuk hvid kjole, som stråler af sommer og overskud. Et godt bud på sådan en er vores lækre Greto kjolen. Greto kjolen er en luftig kjole, der samtidig har en masse elegante detaljer. Kjolen har bindebånd, som fremhæver taljen på bedste vis. Derudover har den en masse flæser, som virkelig hitter for tiden. Kjolen er lavet af et lækkert stof som falder flot på kroppen.

Sammensæt Greto kjolen med et par flotte sandaler og vores Lesi bikerjakke for et feminint og lækkert look, som er helt perfekt til årets fine studine.

Den fine bukseløsning

Selvom du ikke er så meget til kjoler, kan du sagtens finde det rette studineoutfit. Et par bukser og en smuk top er mindst lige så fint som studenterkjolen. Vores Nille top er en feminin, elegant, hvid bluse, som er helt perfekt til studinen. Nille toppen kan selvfølgelig sammensættes med hvilken som helst underdel. Vi er vilde med vores Nille top sammen med vores populære Gro bukser. Gro bukserne er et par behagelige og luftige bukser, der er meget elegante og som kan bruges til ethvert outfit. Outfittet kan både sammensættes med et par flotte stilletter eller et par rå sneaks alt efter hvilket udtryk man er på jagt efter.

Den smukke og behagelige løsning

Ønsker du mest af alt at finde en kjole, der både er smuk og behagelig? Vores Hista kjole har begge kvaliteter og er helt perfekt til studentertiden. Kjolen er luftig og har et hav af smukke detaljer. Kjolen har elastik i taljen, hvilket giver en flot pasform, der tilmed er super behagelig. Kjolen er lavet af det lækreste materiale, som falder flot på kroppen.

Vores Hista kjole kan selvfølgelig dresses op og dresses ned. Til studentergildet er kjolen helt perfekt med et par flotte stilletter og vores smukke Maya taske. Vil man derimod bære kjolen den dag man bliver student, er et par lækre sandaler og vores Royce jakke suede i sort eller grøn helt perfekt!

Den rå bukseløsning

Er du ikke så meget for det fine look har vi selvfølgelig også en løsning til dig! Vores Perla t-shirt sammensat med vores hvide bikerjakke er et super flot sammensæt, som er perfekt til en bukseløsning. Du kan sammensætte overdelene med et hvilket som helst par jeans og skabe et lækkert look. Vi er helt vilde med at sammensætte overdelene med vores Fae bukser, som er rå og vilde med buksernes perler. For at sætte prikke over i’et sammensæt da outfittet med dine yndlings sneakers for den rå bukseløsning.

Den råhvide løsning

Hvid har det med at være en skrøbelig og uvant farve for nogen og derfor har vi selvfølgelig også en løsning til dig, der har det på den måde. Vælg en råhvid kjole så den hvide farve ikke er så gennemtrængende. Vores Cate kjole har en smuk råhvid farve, der bliver flot komplimenteret af sorte detaljer. Cate kjolen har lange ærmer og du behøver dermed ikke at bære en jakken over. Cate kjolen er igen en kjole, der kan pyntes op og pyntes ned. Vi er helt vilde med at sammensætte Cate kjolen med et par sandaler, for at skabe et afslappet look. Pynt looket flot med dine yndlings accessories. Dette kunne med fordel være et sammensat af dine yndlings ringe fra vores smykkekollektion.

Vælg dit land

Find den rigtige shop