Pels med god samvittighed

Er du også vild med pelstrenden, men knap så vild med tanken om ægte pels? Så har vi den helt rigtige jakke til dig! Vi har fået lavet de flotteste uægte pelsjakker som kan holde dig varm hele vinteren..

Faux Fur Jakker

Faux Fur Jakker - Klæd dig på med god samvittighed

Vores uægte pelsjakker går også under det internationale udtryk: 'Faux Fur' som er et kendt udtryk om en jakke der er lavet af falsk pels - hvilket alle vores hos BYIC er. Modsat ægte pelsjakker, kan du her finde betydeligt billigere jakker, som fortsat er i en høj kvalitet der kan holde dig varm i løbet af vinteren og samtidig er rigtig flotte. Med en faux fur jakke kan du klæde dig på med god samvittighed velvidende, at ingen dyr har lidt for fremstillingen af din jakke.

Vi har altså et stort udvalg af lækre kvalitetsjakker til lave priser. Der er mange forskellige modeller og farver, så der er noget for enhver smag! Derudover forsøger vi hele tiden, at udvide vores sortiment med de nyeste trends indenfor uægte pelsjakker. Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser på gode alternativer til ægte pelsjakker.

Se hele udvalget af vores Faux Fur Jakker på siden - jeg håber der er noget du kan lide!

De bedste hilsner
Astrid fra BYIC

 

Vælg dit land

Find den rigtige shop