5 musthaves til garderoben anno 2018

 

Et nyt år bringer altid nye modetendenser med sig. I år er tendenserne prangende og larmende med et twist af udødelige klassikere, der kan bruges år efter år. BYIC guider dig her til dette års fashion musthaves.

#1 Udødelige klassikere

År efter år ser vi nogle tendenser gå igen. I år er disse trenchcoaten og denimjakken. Begge jakker har sat dit præg på modebranchen og bidrager begge på deres helt egen måde til modebilledet. Hvis du ikke allerede ejer en af klassikerne, kan du passende anskaffe dig en i år.

Trenchcoaten er det stilfulde og enkle valg, der bærer præg af feminisme. Trenchcoaten er en sofistikeret jakke, der kan pynte et outfit på en lækker og fin måde.

Denimjakken er den mere rå og retro løsning til en udødelig klassiker. Denimjakker findes i et hav af pasformer – oversized, firgursyet, kort, lang osv. Vælg den du føler dig bedst tilpas i, alt denim er god denim.

#2 Farver

Pynt dit måske grå, hvide og sorte klædeskab med et væld af farver, da dette år skriger efter farver. Alle farver er accepteret – dog bærer 2018 specielt præg af de klare farver, såsom gul, rød og lilla. Farverne må blandes på kryds og tværs og til hvilken som helst anledning. Så berig dit klædeskab med en masse farver!

#3 Print

2018 kalder på print i lange baner. Ligesom med farverne er alt print accepteret, så vælg dit yndlings print og slå dig løs. Alt slags print kan med fordel kombineres med farver for ultimativt at følge modetendenserne i 2018. Hvis man synes, at det er lidt for vildt, er print også accepteret i mindre omfang. Den nye tendens med print kommer vi helt sikkert til at se gennem 2018 og måske også længere end det.

#4 Cateyes

Cateye solbriller er helt sikkert en musthave i din garderobe anno 2018. De lækre cateye solbriller har en masse karakter og skaber også elegance til dit look. Cateye solbriller findes både i den almindelige udgave, og i (dette års vinder) den smalle udgave, som er vild og modig. Skab karakter med den lækre cateye solbrille, uanset størrelsen af brillen.

#5 Tracksuits

Endnu engang er tracksuits et kæmpe hit i modebilledet. Trakcsuits har et afslappet look, som både kan dresses ned til hverdag med et par sneaks og dresses op til fest med et par stilletter. En anvendelig modetendens der igen i år er femme i lyset. Måske ejer du allerede et tracksuit, og hvis du ikke gør er 2018 året, hvor tracksuits er et musthave i din garderobe.

Vælg dit land

Find den rigtige shop