SPOTLIGHT: NA-KD

Så er det tid til at kaste spotlight på vores nyeste brand NA-KD! NA-KD er et moderigtig brand, der hele tiden er i udvikling. Vi vil her kaste lys på brandet, og vise hvad NA-KD egentlig har af visioner, drømme og mål.

Historien bag brandet

NA-KD blev lanceret og skabt tilbage i 2015. Siden år 2015 har brandet udviklet sig med rekordhastighed og er i dag et af verdens hurtigst voksende brands. Denne fortjeneste ligger helt sikkert i de mennesker, der skabte brandet. Det er et team af professionelle modeentusiaster, der alle har interesse og viden indenfor modeverdenen.

Visioner og mål

NA-KD stræber sig hele tiden på at levere tidens hotteste trends til kvinden, der ønsker at skille sig ud og være unik. NA-KD følger modetendenserne over hele verden og skaber mode på tværs af kloden. Deres mode er enestående, og deres kollektioner henvender sig til enhver modeentusiastisk kvinde, der ønsker at udfordre sit look.

Et af NA-KDs mål er at vise verden, hvordan man gennem sin styling kan være sig selv og være unik. De ønsker at give deres kunder enhver mulighed for at vise deres personlighed gennem deres styling med NA-KD tøj.

NA-KD bruger i høj grad de sociale medier til at promovere sig selv. Dette gør de både gennem deres egne profiler, men også gennem tidens hotteste berømtheder, influencers og bloggere. På denne måde skaber de en bred vifte af kunder fra forskellige dele af verden.

NA-KD hos BYIC samt vores favoritter

Hos BYIC har vi et stort udvalg af NA-KD tøj, som er nøje udvalgt til vores kunder. Vi er meget glade for at være forhandlere af NA-KD tøj, da vi i den grad kan identificere os med deres kollektioner. Vi er vilde med, at NA-KD tøjet er unikt og skaber grundlag for, at kvinder kan vise deres personlighed gennem tøjet.  Vores udvalg af NA-KD tøj indebærer både kjoler, trøjer, bukser og meget mere, så der altid er noget til enhver smag. Derudover er vores udvalg af NA-KD tøj til fornuftige priser, så alle kan være med på moden og tidens trends.

Vi er vilde med mange af NA-KDs styles, og derfor var det også meget svært at udvælge vores 3 favoritter. Vi har valgt vores 3 favoritter på baggrund af popularitet og personlige favoritter. Tjek vores udvalg af NA-KD tøj ud og bliv inspireret af tidens trends og unikke styles.

Kia Kjole 349kr.

Leo Strik 429kr

Vera Nederdel 329kr

 

Vælg dit land

Find den rigtige shop