STORT UDSALG! SPAR OP TIL 70%

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du bedes være opmærksom på at vi har 14 dages returret fra den dag, du modtager din pakke. Det betyder at du indenfor 14 dage kan sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken automatisk blive sendt retur til kunden og ingen penge refunderet.

Ved returnering af en vare(r) bedes du følge vores guide.

1. Køb vores returlabel og modtag vores returseddel HER (Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer til din e-mail efter du har betalt for vores returlabel). 

 

2. Varerne pakkes forsvarligt i deres originale pose/emballage eller andet tilsvarende emballage. Udfyld returseddelen og sæt din returlabel udenpå pakken.

3. Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Der går normalt op til 10 hverdage før din ordre er behandlet.

Ønsker du ikke at bruge vores returportal? Som kunde bestemmer du selv, hvilket fragtfirma du ønsker at sende din ordre retur med. I dette tilfælde anbefaler vi kunden, at sende pakken med forsikring og trackingnummer, hvis der skulle opstå fejl i forbindelse med tilbageleveringen. Det er her kundens ansvar at pakken kommer frem til vores returadresse. Hvis du ikke ønsker at bruge vores returportal, kan retursedlen hentes HER.


Returpakker skal sendes til vores adresse og IKKE en pakkeshop. Returpakker til pakkeshops, vil ikke blive behandlet.

Returadresse:
BYIC.dk
Danmarksgade 88A
9000 Aalborg
Danmark

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Returfristen på 14 dage er overskredet
  • Varen(e) ikke er pakket forsvarligt ind.
  • Varen(e) har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt.
  • Hangtags eller mærker er fjernet/beskadiget. 

OBS: Forsendelseomkostningerne i forbindelse med returnering dækkes IKKE, medmindre der er sket en fejl i forbindelse med din ordre/produkt eller hvis andet er aftalt.

Har du spørgsmål? Så kontakt kundeservice på info@byic.dk.