FAQ

Hvornår? Hvordan? Hmm… Find svaret på de mest stillede spørgsmål her. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min pakke?

Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, sender vi din pakke afsted samme dag. Herefter går der cirka 1-2 hverdage, før pakken er fremme hos dig eller i den valgte pakkeshop. 

Bestiller du fredag efter kl. 15, lørdag eller søndag, afsender vi din pakke om mandagen.

Vælger du at få leveret af GLS, leveres pakken alle hverdage.

Vælger du derimod at få leveret af DAO, leveres pakken alle hverdage samt hele weekenden.

Koster det penge at returnere en vare?

Vi tilbyder ikke gratis returfragt. Den vedlagte returlabel koster 39kr at benytte. Benyttes den vedlagte returlabel, trækkes de 39kr fra dit returbeløb. Fordelene ved brug af den vedlagte returlabel er, at returpakken er forsikret, den kan følges via GLS track and trace ,og returpakken behandles inden for kort tid, da leveringen til vores lager sker hurtigt.

Hvordan kan jeg ombytte min vare til en anden størrelse?

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, har du to muligheder:

  1. Notér på følgesedlen, at du ønsker at ombytte til en anden størrelse. Såfremt vi har den ønskede størrelse på lager, sender vi den afsted til dig. Hvis ikke refunderes beløbet.
  2. Læg en ny ordre på den ønskede størrelse. På den måde sikrer du dig, at den ønskede størrelse ikke sælges, mens din returpakke er undervejs. I dette tilfælde refunderes pengene for returpakken.

Hvordan kan jeg købe et gavekort til BYIC.dk?

Du kan købe et gavekort til BYIC.dk ved at vælge kategorien ’Gavekort’ i menuen og derefter vælge det beløb, du ønsker gavekortet på. Herefter udfylder du dine oplysninger og gennemfører købet. Gavekortet vil nu blive sendt elektronisk til den indtastede e-mail. 

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Ønsker du at reklamere over en vare, som du har modtaget, bedes du sende billeder af fejlen til support@byic.dk. Herefter vil vi i fællesskab finde en passende løsning. Reklamationen skal ske inden for 24 måneder og inden for ”rimelig tid” efter, at fejlen er opdaget. I dette tilfælde betragtes ”rimelig tid” for inden to måneder efter, fejles opdages.