Handelsbetingelser

Ved handel hos BYIC accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem.

Fortrydelsesret
Der ydes i henhold til forbrugeraftaleloven 30 dages fortrydelsesret, betinget at varen er ubrugt. Fristen regnes fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan dog kun benyttes såfremt varen er i væsentlig samme stand og mængde som ved levering. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten bedes du sende en mail til vores kundeservice, husk at vedlægge en kopi af fakturaen, som dokumentation for at varen er fra BYIC.

Tilbagebetaling af penge sker hurtigst muligt ved overførsel til din bank, efter vi har kontrolleret at returneringen lever op til vores betingelser.

Reklamationsret
I henhold til købeloven gives der en reklamationsfrist på 24 måneder. Opdager du fejl eller mangler ved levering fra BYIC skal det påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og efter krav vise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til vores kundeservice. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Beskyttelse af private oplysninger (persondatapolitik)
For at en aftale kan indgås, er nedenstående oplysninger nødvendige.

Navn
Adresse
E-mail adresse
Personoplysningerne registreres med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne videregives aldrig og vi registrer aldrig personfølsomme oplysninger. Ved indsamling af personlige oplysninger via vores website, sikrer vi, at du altid er indforstået med dette.

Forbehold
BYIC tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte eller udgåede varer, samt leveringssvigt fra vores leverandører

Hjælp og spørgsmål
Har du spørgsmål til ovenstående eller blot brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice pr. mail eller telefonnummer. Vores kundeservice er oftest online, så du kan forvente et svar indenfor 12 timer.