Nyt brand på shoppen: Sisters Point!

Vi har glædet os til at fortælle jer om vores nyeste brand på shoppen nemlig; Sisters Point. Sisters Point har et spændende udvalg af tøj og accessories til piger og kvinder, som vi synes passer SÅ godt ind i vores sortiment hos BYIC. De rammer virkelig nogle fede trends med styles som både kan bruges til hverdag og fest! Prisen er samtidig god på deres produkter, hvor du altså kan få tøj af en høj kvalitet til lave priser.

Personligt er jeg selv rigtig vild med de populære gings trøjer og bukser i de mange farver, som jeg gerne styler som et sæt. Sættet er super sporty, blødt og har en lækker pasform. Generelt har vi lige nu en hel masse med striber fra Sisters Point, som jeg synes er så lækkert!
Nedenfor kan i se et lille udpluk af styles fra Sisters Point, hvor Amalie er hoppet i vores Vaber Stripe i grøn og havi trøje som er online nu. Du kan også se hele vores udvalg af Sisters Point ved at trykke her.

De bedste hilsner Astrid fra BYIC

PHOTOSHOOT

I tirsdags var vi på photoshoot med vores dygtige fotograf Jesper og hans hold. Jesper er super skarp og tager de fleste af de billeder, som er til at finde her på shoppen. Vi kunne selvfølgelig ikke få taget de fine billeder uden vores kære model, som er bloggeren Josefine Bak. Josefine og BYIC har haft et samarbejde i over et år, og det er dermed et samarbejde som vi rigtig stolte over. Josefine er ikke kun dygtig bag tasterne, hun er nemlig også super skarp foran kameraet! Vi kunne ikke ønske os en bedre person til at repræsentere vores tøj! Denne gang tog vi ud i gaderne for at skyde billederne, frem for i studie. Dette var super hyggeligt, og billederne taler vist for sig selv. Det var alt i alt, en skøn dag. Når man arbejder med så kompetente og søde mennesker, er det altså en fornøjelse at arbejde!

 

På besøg hos BESTSELLER

I sidste uge tog Martin og jeg til Aarhus, da vi havde et par møder på programmet. Vi var nemlig inviteret til kollektions fremvisning hos YAS, samt et forhandler møde med Noisy May. BESTSELLER’s hovedekontor er placeret ved havnen i Aarhus i det smukkeste arkitektur og har den bedst tænkelige beliggenhed! I receptionen blev vi mødt af vores søde sælger fra YAS, som skulle vise os de nyeste kollektioner. Vi så de fineste nye varer, og vi fik efterfølgende lov til at købe ind til shoppen. Den nye kollektionen byder på de fineste blonder og broderier, som jeg glæder mig til at vise jer! Da vi var færdige med at handle ind hos YAS, spiste vi frokost med Anne fra Noisy may. Noisy May er et nyt brand som vi snart skal forhandle hos BYIC! Her fik vi ligeledes en aftale i hus, og vi fik til og med lov til at handle ind af deres kollektioner. Vi er så spændte på at vise jer alle de nye varer, som inde længe er til at finde hos os! <3

Tak fordi du tog dig tid til at læse med <3

 

Knus Astrid

Pels med god samvittighed

Er du også vild med pels trenden, men knap så vild med tanken om ægte pels? Så har vi kanon godt tilbud til dig. Vores nyeste bestseller er vores Frida Faux Fur, som er lavet af imiteret pels af høj kvalitet. Mange er bange for at imiteret pels ikke er varm nok, men vi er stolte af at kunne levere en varm og lækker pels, hvor du ikke behøver at have en varm stik indenunder for at holde varmen. Vores Frida Faux Fur er nemlig foret med imiteret læder og silke, hvilke gør den utrolig lækker og lun. På nuværende tidspunkt kan den købes i hvid, khaki, grå og sort, og sidst vi havde dem på lager, blev de faktisk udsolgt på få dage! Derfor har vi lige nu et kanon godt tilbud, hvor du kan spare 199 kr ved at forudbestille pelsen. På den måde er du sikret en lækker pels, inden de er udsolgt!

På nedenstående billeder kan du se de forskellige farver <3

Copenhagen Fashion Week

I starten af februar tog Martin og jeg til København i forbindelse med modeugen. Vi havde fire dage i København, som bød på spændende møder og events, som vi var inviterede til. Vi var blandt andet inviteret ind i det eksklusive BESTSELLER hus, som ligger i hjertet af københavn. Bestseller er enormt gode til at holde events, og man bliver altid mødt af et smil. Vi skulle faktisk bare til et enkelt møde hos YAS den dag, hvor vi skulle se de nye kollektioner og handle ind. Dog endte vi med at tilbringe seks timer hos dem, da vi faldt i snak med nye sælgere fra nogle af de andre lækre bestseller brands. I får selvfølgelig mere information inde længe 😉 Vi havde en helt fantastisk dag, og er meget glade og stolte af at kunne tilbyde de kendte bestseller brands til vores kunder.

Vi kan slet ikke vente med at vise jer de nye kollektioner samt brands!

Photoshoot med Josefine Bak

I søndags var vi på shoot med Josefine bak, for at skyde nye billeder til shoppen. Josefine er blogger og youtuber, og vi er så heldige, at hun vil arbejde sammen med os. Josefine har et fantastisk udsende, og ved præcis hvordan hvad hun skal gøre foran et kamera. Ikke nok med det, så er Josefine så rar og nem at arbejde sammen med, så man kan ikke andet end at holde af hende! hvis i ikke allerede følger med på Josefines blog, så vi jeg kraftigt anbefale jer det. Josefines blog indeholder alt, lige fra de nyeste trends til personlige indlæg, som bringer hendes læsere tættere på hende. Hun møder nemlig sine læsere i øjenhøjde, hvilke jeg personligt er vild med!

Her ser i nogle af de gode billeder vores fotograf fik taget af Josefine.

Velkommen til!

Hej med dig, og tak fordi du tager dig tid til at læse med!
Vores nye blog funktion, skal skabe en relation mellem os og vores dejlige kunder. Vi vil dele historier fra vores hverdag som unge iværksættere, samt give jer de nyeste opdates hvad angår nyheder på shoppen! Bag BYIC er Martin og jeg selv, Astrid. Vi er to arbejdsomme unge mennesker, som slet ikke kan lade være med det som vi gør – nemlig at sætte ting i værk!

Jeg  bestræber mig til dagligt, efter at levere den bedst mulige kundeservice, så det er mig du møder når du ringer eller skriver ind til os! Jeg elsker at kommunikere med vores kunder, og sikrer mig, at du ender op det som du var på udkig efter. Søger du en bestemt trend eller et produkt, så giv endelig lyd fra dig! Det er nemlig også mig, som står for indkøb af spændende nye varer.  Jeg startede BYIC op mellem jul og nytår i 2014, hvor det efterfølgende har taget fart! I foråret 2015 kom Martin på banen, hvilke var en stor milepæl.

Martin har altid haft en iværksætter gemt i maven, og har drevet virksomheder og webshops siden han var 15 år gammel. Martins intresseområder ligger på markedsføring via de sociale medier, hvor han blandt andet er skarp til annonceringer mm. Derudover er det også Martin som står for den daglige drift af online delen på webshoppen. Han er dermed meget teknisk anlagt, og dermed en bærende del af BYIC.